Tee pöytävaraus
Tee pöytävaraus

Cafe Talo on sopiva sekoitus street baaria, ruokailua, teatteriravintolaa sekä yksityistilaisuuksia

Cafe Talo on urbaanin Hakaniemen ja Kallion alueen asukkaan ehdoton olohuone, jonka sohvapöytään juuri sinä olet ystävinesi kutsuttu!

Cafe Talo on sopiva sekoitus street baaria, ruokailua, teatteriravintolaa sekä yksityistilaisuuksia. Sijainti Hakaniemen kauppahallia vastapäätä on loistava! Keskustan alueeltakin sporalla ja metrolla muutamassa minuutissa sillan tälle puolelle. 

Kahden kerroksen asiakastilat tarjoaa nuorekkaan ja trendikkään vaihtoehdon Helsingin keskustan kuppiloille sekä mahdollistaa myös yksityistilaisuuksien sekä alkuiltojen privat-juhlien järjestämisen aivan uudella tavalla, kysy lisää mahdollisuuksista ota yhteyttä-linkin kautta kotisivuillamme! Ota paikkasi yläkerran sohvalta ja rentoudut varmasti. 

Tilaa teatteritarjoilut ja Teatterituotteet (HUOM! VAIN ARENANÄYTTÄMÖ!)

Toteutamme myös Arena-näyttämön esitysten ravintolapalvelut sekä huolehdimme yksityistilaisuuksienne onnistumisesta. Teatteritarjoilun sekä alkuillan tilaisuuksien tuotevalikoiman löydätte kotisivuiltamme. Voitte tilata tarjoilut puhelimitse, sähköpostilla tai nettilomakkeella, jolla saat kätevästi tilattua pienet suolaiset, makeat ja juomatarjoilut ennen esitystä tai esityksen jälkeen. Kysy myös räätälöityä tilaisuutta!

Yksityistilaisuudet Cafè Talossa

Cafe Talon yläkerta sopii loistavasti 20-60 hengen yksityistilaisuuksiin. Oli kyseessä synttärit, valmistujaiset tai kaveriporukan illanviettoa, niin olet aina tervetullut Talolle.

Tiloissa voit soittaa omaa musiikkia ipodin, mp3-soittimen tai tietokoneen kautta tai akustisesti. Katso tarkemmat tiedot ja hinnat kotisivuiltamme. Tee varaus tai kysy lisätietoja sähköpostitse.

Laadukasta ruokaa ja juomaa

Ruokalistassamme keskitytään siihen, mitä ruoan oikeasti pitää olla - hyvää, tuoretta ja itse tehtyä! Valikoimastamme löydät mm. herkulliset tapakset ja Talon burgerit.

Talon viinilistalle otamme ainostaan loistavia viinejä - suosimme luomu ja fairtrade viinejä. Ekoteko viinilasilla, how cool is that!

Kokousaamiainen

Järjestä maistuva kokousaamiainen Talolla!  Käytössäsi on Talon koko yläkerta aikavälillä klo 8-11 (min. 10 hlöä). Mahdollisuus myös räätälöidä tilaisuutta ja laajentaa aamiaisen tarjontaa tai yhdistää mukaan esim. lounas. Kysy tarjousta tai buukkaa tilaisuus.

Cafe Talo, Helsinki
Cafe Talo, Helsinki
Cafe Talo, Helsinki
Cafe Talo, Helsinki
Cafe Talo, Helsinki

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Pe
15:00-02:00
La
12:00-02:00
Su
17:00-24:00
Ma
15:00-24:00
Ti
15:00-24:00
Ke
15:00-01:00
To
15:00-01:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Cafe Talo

piilota/avaa sisältö
5.0
 / 5
(1)
Risto
01.12.2020
Erinomainen kokemus
Tilasin kuramattosarjan, toimitus tuli muutaman päivän päästä postiin, saksalainen varaosakauppa ei pystynyt toimittamaan sarjaa kuukaudessakaan, rahojakaan ei ole vielä palautettu.