Rakentamisen ratkaisuja jo vuodesta 1988

Betton Oy on erikoistunut valmislaastien, kuten sementtipohjaisten pinnotteiden, betoninkorjaus ja -tasoitustuotteiden maahantuontiin ja välittämiseen.

Toiminta-ajatus

Pyrimme toimimaan yhteistyössä urakoitsijoiden, suunnittelijoiden ja valvojien kanssa. Etsimme ratkaisuja rakentamisen erityisongelmiin asiakkaidemme parhaaksi.

Alan kilpailu on kovaa ja se pitää huolen hintojemme edullisuudesta. Oma filosofiamme tiivistyy kolmeen sanaan: laatu, luotettavuus ja tehokkuus. Tähän vaaditaan osaamista ja jatkuvaa koulutusta. Siksi meillä on yhteistyökumppaneitamme varten erityyppisiä koulutuksia, betonin korjaukseen, vedeneristykseen, sisäilmaongelmien ratkaisuihin, näihin halukkaat voivat ilmoittautua yhteydenottosivuston kautta. Suunnittelijoille ja rakennuttajille tarjoamme oman osaamisemme käyttöön, kun tarvitaan ratkaisuja rakentamisen ongelmiin.

Yrityksemme taustaa

Yrityksemme on perustettu vuonna 1987. Meillä on päämiehiä mm. Saksasta ja Belgiasta. Meillä on kaksi omaa toimistoa, pääkonttorimme on Turussa sekä noutovarasto, toimisto ja koulutuskeskus Espoon Bembölessä. Tavaratoimituksiemme nopeus ja luotettavuus ovat jo kuuluisia: kaikkialla Suomessa, seuraavana päivänä.

Betton Oy, Turku
Betton Oy, Turku
Betton Oy, Turku

Kokemuksia yrityksestä Betton Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.