Sähköisen tunnistamisen ja identiteetin hallinnan järjestelmät

Aventra on teknologiayritys, joka on erikoistunut sähköisen tunnistamisen ja identiteetin hallinnan järjestelmiin, tuotteisiin ja palveluihin.

Olemme erityisesti PKI- ja RFID-teknologioiden sekä näihin liittyvien tietojen suojaus- ja salausmenetelmien asiantuntijoita. Keskeiset ohjelmistotuotteemme ovat itse kehitettyjä, ja kaikki asiantuntijamme ovat myös mukana tuotekehityksessä.

Ratkaisut

Aventralla on ratkaisuja organisaation pääsyn- valvonnan hallinnointiin, näihin liittyvien tietojärjestelmien integrointiin, turvalliseen tunnistamiseen sekä sähköisten ja/tai kulunvalvontatunnisteella varustettujen henkilökorttien hallinnointiin ja tuottamiseen. Aventran ratkaisuilla voidaan helposti myös tuottaa vain jokin osa-alue, esim. henkilökorttien tuottaminen, ja integroida se muihin järjestelmiin.

Tuotteet

Aventra tarjoaa täyden valikoiman tuotteita sähköisestä henkilökortista aina laajoihin IAM-järjestelmiin. Sähköisen asioinnin ja tunnistamisen tuotteemme ovat laajassa käytössä sekä julkisen että yksityisen sektorin organisaatioissa, jotka tarvitsevat helppokäyttöistä, mukautumiskykyistä ja turvallista ratkaisua erilaisten järjestelmien integroinnista aina henkilökortin tuottamiseen.

Palvelut

Aventra toteuttaa projekteja, jotka tuovat ratkaisun asiakkaan tarpeisiin. Toimitamme avaimet käteen -periaatteella tarvittavan toiminnallisuuden yhteistyössä asiakkaan kanssa. Asiantuntijamme auttavat asiakasta myös kartoittamaan omat tarpeensa ja konsultoivat eri toteutusvaihtoehdoista, jotta löydetään paras mahdollinen ratkaisu kulloiseenkin tilanteeseen. Modulaariset ja skaalautuvat järjestelmätuotteemme tukevat tätä tavoitetta.

Aventra Oy, Espoo
Aventra Oy, Espoo