Auton.fi, Kuopio
Auton.fi, Kuopio
Auton.fi
EK Erikoiskaupat Oy
Y-tunnus:
2836138-5
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Autosähkön erikoisliike, huoltokorjaamo ja verkkokauppa!

Olemme 100% kotimainen erikoisliike. Meillä on yli 60 000 tuoteen valikoima joista suurin osa on valmiina toimitettavaksi seuraavaksi päiväksi kaikkialle Suomeen. Toimitamme ajoneuvojen sähkövaraosien ja asennustarvikkeiden lisäksi mm. turbot, ohjauksen osat, työkalut, diesel- ja jarruosat sekä ilmastointi- ja lämmitysosat. Meiltä saat myös pienkoneiden akut, startit ja laturit sekä veneiden sähköosat ja tarvikkeet.

Huom! Avaamme autosähkön erikoisliikkeen Kuopioon elokuussa 2020.

Tärkein tuotteemme on PALVELU!

Palvelemme aamusta iltaan, myös viikonloppuisin, puhelimella, sähköpostilla ja chatilla. Asiantunteva henkilökohtainen palvelu, oikea hintataso sekä luotettava toimitus ovat toimintamme perusta.

0€/min. + pvm. Palveluumme soittamisesta ei tule ylimääräisiä palvelumaksuja, vain normaali puhelinverkkomaksu.

KÄYNNISTYKSEN JA LATAUKSEN ERIKOISLIIKE!

Startit ja laturit kaikkiin ajoneuvoihin. Oikeasti iso valikoima heti toimitukseen, myös varaosat. Akut sopivaan hintaan pienkoneista raskaaseen kalustoon, edullinen rahti!

ILMASTOINNIN JA LÄMMITYKSEN ASIANTUNTIJA!

Oikeasti iso valikoima! Ilmastoinnin kompressorit, varaosat sekä työkalut autoihin ja työkoneisiin sekä ajoneuvolämmityksen tuotteet ja varaosat.

Korjaamopalvelut

Korjaamme irtolaitteet: laturit, startit, DC-moottorit, lämmittimet sekä muut värkit ja vemputtimet. Laajan asiantuntijatiimimme ja yhteistyöverkostomme avulla onnistuvat myös erikoisemmat tapaukset, kysy, sillä monesti vain mielikuvitus on rajana!

Ilmainen kustannusarvio, maksat vain rahtikulun, toimitukset postilla tai matkahuollolla.

Huom! Avaamme autosähkön erikoisliikkeen Kuopioon elokuussa 2020.

Soita tai jätä soittopyyntö ja jos asia ei ole kiireellinen niin voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla, palaamme pian asiaan.

Auton.fi, Kuopio
Auton.fi, Kuopio
Auton.fi, Kuopio
Auton.fi, Kuopio
Auton.fi, Kuopio
Auton.fi, Kuopio
Auton.fi, Kuopio
Auton.fi, Kuopio
Auton.fi, Kuopio
Auton.fi, Kuopio
Tuotemerkit
Webasto, Eberspacher, Auton, Hella, Woima, X-Vision, Varta, Vignal, Valeo, Vision Alert, Wehrle, W-Light, Talmu, Te, Trojan, Trucklite, Unior, Truckvision, Sim, Sirius, Siroco, SWF, Star, Spal, Rubbolite, Rock, S-Vision, Sae, Sanden, Seeker, Pierpurg, Oceanvision, President, PSVT, Remy, Proplast, Menbers, Marineline, NGK, Mitsubishi Electric, Nordic Lights, MTA, Mahle, Magneton, Ledwise, Loctite, Magneti Marelli, Lucas Elektrik, LED Autolamps, Grundic, Hazet, Hellerman Tyton, ICC, Fixo, Fae, GE Lighting, Fränkniche, Elstock, Globe, Euroglobe, Defa, Delphi, Draka, Denso, Ecco, Depo, Bullpro, Bullboy, Bosch, Champion, Cobra, Autoline, Axitech, Beru, Blue Sea, BL, Benton, Ctek

Aukioloajat

Ke
08:00-16:30
To
08:00-16:30
Pe
08:00-16:30
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:30
Ti
08:00-16:30
Päivystys 020 7304 890, verkkokauppa auki 24/7.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Auton.fi

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.