Varaa aika
Varaa aika
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Tervetuloa Auroraan!

Aurora Hammaslääkärit on yksityinen, Vaasassa vuodesta 2011 toiminut hammaslääkäriasema. Tarjoamme laadukkaita, asiakaslähtöisiä ja ammattitaitoisia suunterveyden palveluita laajasti hammaslääketieteen eri osa-alueilta hyvällä hengellä. Aurora muutti vuoden 2016 lopussa uusiin tiloihin Vaasan Sähkön vanhaan, upeasti saneeratun pääkonttorin toiseen kerrokseen.

Meille on tärkeää, että sinulla on vastaanotollamme turvallinen olo. Laadukas kokonaishoito syntyy laajan osaamisen ja kokemuksen kautta. Toimimme tiivissä yhteistyössä hammaslääketieteen eri alojen välillä. Henkilökuntamme koostuu hammaslääkäreistä, erikoishammaslääkäreistä, suuhygienististä ja hammashoitajista.

Käynti hissilliseen rappukäytävään joko sisäpihalta tai kadun puolelta.

Sisäpihalla ja kadun varresta löytyy runsaasti ilmaisia pysäköintipaikkoja.

Tervetuloa!

Perushammashoito

Kokonaisvaltainen suun tutkimus, ehkäisevä hammashoito ja paikkaushoito (tavalliset paikkaukset ja laboratoriovalmisteiset täytteet). Ennaltaehkäisevä hoito on tärkeä osa hampaiden hyvinvointia. Panostamme siihen, että potilas saa tietoa siitä, kuinka hän voi itse vaikuttaa hampaiden hyvinvointiin.

Kirurgia

Suukirurgiset toimenpiteet, kuten esimerkiksi leikkaukselliset hampaanpoistot, tavalliset hampaanpoistot, luusiirteet, implanttikirurgia, juurenpään resektiot ja limakalvomuokkaukset. Suukirurgia on yksi erityisistä vahvuusalueistamme.

Parodontologia

Ientulehduksen ja iensairauksien tutkimus ja hoito; hammaskiven poisto hammaslääkärin, erikoishammaslääkärin tai suuhygienistin toimesta tai yhteistyössä. Tarvittaessa kirurgiset toimenpiteet pidemmälle edenneen parodontiitin hoidossa, jolloin pyrimme luomaan paremman tilanteen ylläpitohoitoa varten - tai jos mahdollista, jopa luomaan uutta luuta menetetyn tilalle.

Endodontia

Juurihoidot tehdään useimmiten koneellisesti. Juurihoidoissa käytetään tarvittaessa kofferdam-suojaa estämään syljen pääsy hampaan juurikanaviin parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Protetiikka

Implanttiprotetiikka, kruunut, sillat, laminaatit sekä koko- ja osaproteesit. Laajemmissa suunnitteluissa tehdään yhteistyötä protetiikan erikoishammaslääkärin kanssa.

Röntgentutkimukset

Tavanomaiset hammaskuvaukset ja koko leukojen panoraamakuvaukset. Röntgenkuvaukset myös muiden hammaslääkärien lähetteellä.

Aurora Hammaslääkärit, Vaasa
Aurora Hammaslääkärit, Vaasa
Aurora Hammaslääkärit, Vaasa
Aurora Hammaslääkärit, Vaasa
Tuotemerkit
Curaprox, Meridol, Plackers, TePe, Orbis, Opalescence, Oral B, Cerec

Kokemuksia yrityksestä Aurora Hammaslääkärit

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.