murupolku logo/Lakiasiat/Asianajotoimisto Helsinki/Asianajotoimisto Brander & Mäkelä Oy

Hienoa ! Olet oikeassa paikassa, kun etsit asianajajaa.

ADVOA Asianajotoimisto Brander ja Mäkelä Oy tarjoaa sinulle asiantuntevaa ja luotettavaa asianajopalvelua Helsingissä. Asiakkaanamme saat aina henkilökohtaista ja nopeaa palvelua ensiluokkaisissa tiloissamme Helsingissä. Meillä on laaja juridiikan tuntemus.

Asianajajamme avustavat sinua kaikissa hakemusasioissa ja riitaoikeudenkäynneissä. Avustamme sinua myös rikosoikeudenkäynneissä, kun sinua syytetään rikoksesta tai olet joutunut rikoksen uhriksi.

Onko sinulla riitaa lapsen huollosta tai tapaamisoikeudesta tai lapsen elatuksesta ? Jollei asiaa saada sovittua lastenvalvojan luona, avustamme sinua oikeudenkäynnissä.

Haluatko esimerkiksi laatia testamentin tai avioehtosopimuksen ? Meiltä saat pätevät ja sitovat asiakirjat niin, että tahtosi varmasti toteutuu.

Tiesitkö, että monet riita-asiat voidaan ratkaista tuomioistuimen sijasta välimiesmenettelyssä, jos asianosaiset niin haluavat. Kysy lisää meiltä välimiesmenettelyn eduista !

Onko ositus tai perinnönjako umpisolmussa etkä saa asioita sovittua ? Voimme toimia tuomioistuimen määräämänä pesänselvittäjänä ja pesänjakajana tai avustaa sinua osituksessa tai perinnönjaossa. Kysy lisää meiltä kuinka toimia asiassa.

Haluatko tietää, kuinka sinä saat asiassasi oikeutta ?

Ota yhteyttä ja kysy lisää, myös chatissa.

Asianajotoimisto Brander & Mäkelä Oy, Helsinki
Asianajotoimisto Brander & Mäkelä Oy, Helsinki

Kokemuksia yrityksestä Asianajotoimisto Brander & Mäkelä Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.