ALMA Consulting Oy kehittää, markkinoi, toimittaa ja ylläpitää ALMA® suunnittelu-, kunnossapito-, teknisen tiedon ja tapahtumien hallintajärjestelmää ja siihen liittyviä palveluita. Tietojärjestelmätoimittajana roolimme on tuntea eri toimialojen tiedon logistiikka.

Me ALMAlla tiedämme, mitkä tiedot ovat arvokkaita tuotannolle ja sen toiminnoille ja miten ne tallennetaan. Tunnistamme millaiset käyttöliittymät sopivat eri ammattialoille, kuinka tiedot saadaan reaaliaikaisiksi ja miten ne linkitetään muihin järjestelmiin tai etäkäytetään.

Toimintamme ydinosaaminen perustuu tiedonhallintaan. ALMAn kanssa koko tuotantolaitoksen elinkaari on otettu huomioon: varmistamme, että asiakkaamme tieto pysyy tallessa ja on hyödynnettävissä ajantasaisesti.

ALMA® -tuotemerkki on rekisteröity 13 maassa. Tähän päivään mennessä ALMAn käyttäjälisenssejä on prosessiteollisuudessa jo 7 000 noin 300 yrityksessä ja 46 maassa.

Kehitys

ALMA-ohjelmistoa on kehitetty jo yli 30 vuoden ajan yhteistyössä asiakkaiden ja tietoliikenne- sekä teollisuusalan yhteistyökumppaneiden kanssa.

Niin ohjelmisto- kuin tuoteratkaisuissamme näkyy henkilöstömme syvällinen asiantuntemus ja pitkä kokemus teollisuuden ja eri toimialojen projekteista, toimintaprosesseista, kunnossapidosta sekä tiedonhallinnasta. Yrityksemme ohjelmisto- ja integraatio-osaaminen on korkeatasoista ja olemme ylpeitä osaamisestamme.

Laatu

ALMA Consulting Oy on Det Norske Veritasin auditoima ISO 9001:2008 –laatu-sertifikaatin mukaisesti (No. 68307-2009-AQ-FIN-FINAS).

ALMA® suunnittelu- ja tietämyshallintajärjestelmälle on myönnetty Avainlippu-alkuperäismerkin käyttöoikeus vuonna 2009. Olemme myös Suomalaisen Työn Liiton, PSK Standardisointiyhdistyksen ry:n sekä Teollisuuden hajautetun tiedonhallinnan yhdistys THTH ry:n jäsenyritys.

Suomalaisyrityksistä vain pieni osa kuuluu korkeimpiin luottoluokkiin AAA tai AA. ALMA Consulting Oy on yksi niistä. Bisnode on vuodesta 1993 lähtien luokitellut ajantasaisesti suomalaisyritysten luottokelpoisuuden. Luottoluokkia on seitsemän. Vaatimuksena korkeimpiin luottoluokkiin pääsemiselle ovat mm. keskimääräistä huomattavasti paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi.

ALMA Consulting Oy, Kokkola

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu