Ahlsell Suomi - täyden palvelun tekninen tukkukauppa

Ahlsell on perustettu vuonna 1877 Ruotsissa. Ahlsell on johtava teknisen tukkukaupan ammattilainen Pohjoismaissa ja tarjoaa alan laajimman valikoiman LVI-, Sähkö-, Teollisuus- sekä Kylmä-tuotteita ja palveluita. Kattavan toimipaikkaverkoston ja tehokkaan logistiikkamme ansiosta olemme vahva kumppani sekä asiakkaille että tavarantoimittajille. Pitkän kokemuksemme kautta tunnemme asiakkaittemme ja paikallisten markkinoiden tarpeet.

Ahlsellilla on 32 paikallista myymälää ympäri maata, jotka palvelevat sinua ja helpottavat arkeasi. Suomen pääkonttori, logistiikkakeskus jakeskusvarasto sijaitsevat Hyvinkäällä. Keskusvarastomme varastoi yli 60 000 tuotetta joihin kuuluvat mm. LVI, sähkö, ilmanvaihto, eristys, työkalut, teollisuus, työsuojaus -tuotteita.

Ammattitaitomme, laaja valikoimamme ja palvelumme ovat asiakkaittemme käytössä myös kaikissa Pohjoismaissa ja lisäksi Virossa ja Venäjällä.

Asiantuntijuutta palveluksessasi

Osaavan henkilökuntamme avulla tuotteet ja ratkaisut löytyvät nopeasti. Myyntimme henkilökunnan laaja-alainen tuotetuntemus ja osaaminen alalta sekä osaamisen jatkuva päivittäminen ja markkinoiden suuntauksien seuraaminen takaavat että voimme tarjota asiantuntija-apua kaikilta erikoisaloiltamme ja vastata näin ollen asiakkaidemme erityistarpeisiin.

Edustamme Pohjoismaiden johtavien valmistajien tuotemerkkejä. Tarjoamme tavarantoimittajille parhaat mahdolliset kanavat tuoda tuotteensa esille markkinoilla. Työskentelemme pitkäjänteisesti ja aktiivisesti tavarantoimittajasuhteiden ja tuotevalikoimamme kehittämiseksi. Joillakin tuotealueilla Ahlsell toimii myös itse maahantuojana ja tarjoaa vaihtoehtoisia tuotteita.

Luotettavat toimitukset, tehokas jakelu

Tehokas logistiikka on yksi Ahlsellin toiminnan kulmakivistä. Toimitamme tuotteet asiakkaille sovittuna aikana kilpailukykyisin hinnoin.

Teetpä tilauksesi määräaikaan mennessä Ahlsell-myyjäsi luona, WebShopissa tai OVT-tilauksena, saat ne perille seuraavaksi arkipäiväksi lähes koko Suomen alueella.

Myymälöissämme on laaja valikoima tuotteita joista voit valita itse, mitä tarvitset suoraan hyllystä. Jos tuotetta ei löydy myymälästä, voit tilata sen logistiikkakeskuksestamme seuraavaksi päiväksi.

Laadukasta ja sertifikoitua palvelua

Ahlsell Oy:n toimintajärjestelmä kattaa LVI-, sähkö- ja työkalukaupan myynti-, osto- ja logistiikkatoiminnot. Toimintamme täyttää sekä laatustandardin ISO 9001, että ympäristöstandardin ISO 14001 -vaatimukset. 

Ainestodistukset ja tyyppihyväksynnät

Ahlsell Oy toimittaa ainestodistukset toimittamiinsa tuotteisiin tarpeen mukaan erillisen hinnaston mukaisesti.

Ympäristöystävällisyys

Haluamme olla yksi alan johtavia yrityksiä myös laatu- ja ympäristöasioissa. Kaikessa toiminnassamme tiedostamme vaikutuksen ympäristöön. Ympäristötyö perustuu jokaisen työntekijän tietoon, taitoon ja sitoutumiseen.

Huomioimme ympäristövaikutukset ja energiankulutuksen minimoinnin yhteistyökumppanien valinnalla, rakennusten ja laitteiden kunnossapidolla, henkilökunnan ohjeistuksella, lajittelulla, kierrätyksellä sekä pakkaamisella.

Ahlsell Oy Oulu, Rusko, Oulu
Ahlsell Oy Oulu, Rusko, Oulu
Ahlsell Oy Oulu, Rusko, Oulu
Ahlsell Oy Oulu, Rusko, Oulu
Ahlsell Oy Oulu, Rusko, Oulu
Ahlsell Oy Oulu, Rusko, Oulu
Ahlsell Oy Oulu, Rusko, Oulu
Ahlsell Oy Oulu, Rusko, Oulu
Ahlsell Oy Oulu, Rusko, Oulu
Tuotemerkit
3M, Abb, A-collection, Aga, Allaway, Atlas Copco, Bahco, Bosch, CATERPILLAR, Danfoss, DeWalt, Ensto, Ericsson, Esab, GF, Gustavsberg, HansGrohe, Ido, Ironside, Kärcher, Loctite, Milwaukee, Nexans, Oilon, Oras, Osram, Puzzer, Rettig, Ridgid, Sanka, Schneider, SEW, SKS, Stala, Unidrain, Uponor, Vallox, Wilo

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
07:00-16:00
To
07:00-16:00
Pe
07:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
07:00-16:00
Ti
07:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.