Hae toimialalla: Apteekki Vaasa

Vaasan Kirkkoapteekki Avoinna nyt

Hovioikeudenpuistikko 9, 65100 VAASA Apteekkeja Y-tunnus: 1998665-8
Tyytyväisten asiakkaitten apteekki! Tervetuloa!

Kirkkoapteekin asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökunta opastaa ja palvelee asiakkaitaan kaikissa apteekin tuotteita ja palveluja koskevissa kysymyksissä. Henkilökuntamme on kaksikielinen, ja palvelu tapahtuu asiakkaan omalla äidinkielellä. Meille asiakkaittemme tyytyväisyys on tärkeää.

Apteekkimme on nykyaikainen suoratoimitusapteekki, jonka suunnittelussa on otettu huomioon lapsiperheet ja liikuntarajoitteiset henkilöt. Toimimme myös lääkeasiantuntijoina kaikissa lääkkeiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä yksityisasiakkaille, tiedotusvälineille sekä viranomaistahoille.

Meiltä löydät kattavan valikoiman kosmetiikkatuotteita kosteuttajista mineraalimeikkisarjaan. Panostamme palveluun myös kosmetiikan osalta siten, että apteekissa on mahdollista saada apua kosmetiikkaan erityisesti kouluttautuneelta kosmetologiltamme. Mikäli tarvitset apua iho-ongelmiin tai kaipaat meikkivinkkejä, farmaseuttiemme lisäksi apuna toimii kosmetologimme.

Apteekissamme toteutetaan annosjakelupalvelua, eli annospussipalvelua hoitokoti- ja kotisairaanhoidon asiakkaille. Myös yksityisten on mahdollista ottaa käyttöön annospussipalvelu. Kysy yksityiskohdista lisää apteekistamme!

Omista lääkevalmisteistamme löydät edullisia vaihtoehtoja useimpiin itsehoidon kohteisiin. Kirkkoapteekin lääkevalmistus ja laadunvalvonta ovat saaneet ISO 9001-laatusertifikaatin. Valmistamme omissa lääkkeenvalmistustiloissamme myös sellaiset lääkärin määräämät lääkkeet, joita ei ole saatavana teollisesti valmistettuna.

Liittyessäsi Vaasan Kirkkoapteekin kanta-asiakkaaksi voimme palvella Sinua entistä yksilöllisemmin. Saat myös rahanarvoisia etuja.

Tervetuloa Vaasan Kirkkoapteekkiin!

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
09:00 - 19:00
ti
09:00 - 19:00
ke
09:00 - 19:00
to
09:00 - 19:00
pe
09:00 - 19:00
la
09:00 - 17:00
su
Suljettu