Hae toimialalla: Hinauspalvelut Turku
Täyden palvelun hinausliike

Harkka-yhtiöt on vuonna 2000 perustettu täyden palvelun hinausliike, kattaen koko pyöräkaluston. Harkka-Yhtiöt toimii yhteistyössä Autoliiton kanssa tarjoten kattavat autopalvelukeskuspalvelut Turussa ja Turun alueella. Harkka-yhtiöt on myös virallinen romuautojen vastaanottopiste. Tarjoamme asiakkaillemme täydellistä hinauspalvelua 24h. Kalustomme kattaa kaiken henkilöajoneuvoista moottoripyörien ja raskaan kaluston hinaukseen. Katsastus Turku AD Ky palvelee ajoneuvoihin liittyvissä katsastusasioissa.

Hinauspalvelu Harkka

Hinauspalvelumme päivystää vuoden kaikkina päivinä 24 H.

Autamme teitä kaikissa mahdollisissa ajoneuvojen häiriö- ja onnettomuustilanteissa.

Autohuolto Harkka

Autohuolto Harkka palvelee tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Suoritamme kaikki henkilöautojen ja pakettiautojen huoltotyöt merkkiin ja malliin katsomatta. Kauttamme saat huoltotyöt öljynvaihdoista katsastushuoltoihin ja -tarkastuksiin.

Autokorjaamomme palvelee kaikissa henkilö- ja pakettiautojen korjauksissa. Kautamme saat korjaustyöt tarpeen mukaan aina korikorjauksista lähtien.

Katsastus Turku AD Ky

Katsastus Turku AD Ky palvelee ajoneuvoihin liittyvissä katsastusasioissa. Suoritamme katsastukset Autoliiton autopalvelukeskuksessa. Meillä katsastat niin henkilöautot, pakettiautot, kuorma-autot kuin perävaunutkin, myös museoautot. Meillä katsastuksen ammattilaiset hoitavat kaikki katsastukset luotettavasti katsastusalan määräyksiä noudattaen.

Näytä koko teksti

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
08:00 - 18:00
ti
08:00 - 18:00
ke
08:00 - 18:00
to
08:00 - 18:00
pe
08:00 - 18:00
la
Suljettu
su
Suljettu

Tuotemerkit

Autoliitto