Hae toimialalla: Baari Turku
Pub Niska tarjoaa hilpeitä herkutteluhetkiä tunnelmallisessa Aurajokirannassa

Pub Niska Turku on ahvenanmaalaiskokki Michael Björklundin kehittämän ravintolakonseptin ensimmäinen franchising-ravintola. Ideamme on tarjota ravintolassamme korkealaatuisista raaka-aineista tuotettua lähiruokaa tunnelmallisessa miljöössä.

Ympäri vuoden auki olevasta ravintolastamme saat Pub Niskan maittavat peltileivät. Peltileipä eli pizza ahvenanmaalaisittain on valmistettu tuoreista ja korkealaatuisista, pääosin ahvenanmaalaisista raaka-aineista. Listaltamme löytyy lisäksi ruokaisia salaatteja, maukkaita jälkiruokia ja monipuolinen juomavalikoima.

Ravintolaa sisustettaessa syntyi ajatus kietoa ravintolan teema salakuljettaja Algoth Niskaan. Algoth Niskan tarina elää Pub Niskassa merihenkisen sisustuksen, istuimina toimivien rahtilaatikoiden ja menusta löytyvien peltileipien nimien hengessä.

Tervetuloa Pub Niskaan nauttimaan laadukkaasta lähiruoasta, viihtyisästä tunnelmasta sekä ystävällisestä asiakaspalvelusta!

Tervetuloa Pub Niska Turkuun herkulliselle lounaalle!

Buffet-lounaamme sisältää aina peltileipää paloina eli pizzasliceja ahvenanmaalaisittain sekä maittavia salaatteja.

Salaattipöydästä löytyy esimerkiksi salaattia, kurkkua ja tomaattia ja ruokaisampia vaihtoehtoja esimerkiksi nuudeleista, kuskusista tai perunasta.

Lounaaseen kuuluu lisäksi kahvia, teetä ja pikkuleipiä.

Lounasvaihtoehtoja löytyy aina myös laktoosittomalle ja kasvisruokailijalle.

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
Suljettu
ti
11:00 - 22:00
ke
11:00 - 22:00
to
11:00 - 22:00
pe
11:00 - 23:00
la
12:00 - 23:00
su
12:00 - 19:00