Hae toimialalla: IT-ohjelmistot Turku

Damex Multimedia Oy

Kauppiaskatu 3, 20100 TURKU IT-sovelluksia, IT-ohjelmistoja Y-tunnus: 0905898-9
Damex tarjoaa työkalut ja palvelut yrityksesi digitalisointiin

Damex tarjoaa selainpohjaisia itsepäivitettäviä, helppokäyttöisiä internet-ratkaisuja, joiden avulla yritykset, järjestöt sekä muut julkaisijat ja käyttäjät voivat hyödyntää ja parantaa viestintäänsä internetissä selainkäyttöiset julkaisujärjestelmät.

Kärkituotteemme on tyylikkäät ja edullisest selattavat digilehdet. Flipeco e-julkaisu on netissä melkein aidosti selattava näköisjulkaisu, joka voi tässä tapauksessa tarkoittaa yritysesitettä, e-tuotekatalogia tai vaikkapa yrityksen omaa selattavaa digilehteä.

Säsköiset digilehdet / e-julkaisut toteutetaan asiakkaan lähettämästä PDF-tiedostosta ja näköisjulkaisut julkaistaan nimensä mukaan verkossa. Se on edullinen ja helppo tapa julkaista normaalisti paperille painetut materiaalit. Rakkaalla lapsella on monta nimeä! Nettilehti, e-paper, e- katalogi, näköisjulkaisut, näköislehdet ja sähköiset lehdet. Flipeco e-julkaisu toteutetaan HTML5-tekniikalla. Responsiiviset digilehtemme toimivat kaikilla laitteilla myös mobiileissa.

E-JULKAISU

Toteuta tyylikkäät Flipeco digilehdet ja verkkojulkaisut edullisesti suoraan PDF-tiedostosta.

Digilehdet, nettilehdet, verkkolehdet, digikatalogit ja selattavat näköislehdet.

Flipeco e-julkaisua voit selata kuin kädessäsi olevaa painettua lehteä, se aukeaa erittäin nopeasti ja sitä on joustava selata. Digilehdet / verkkolehdet ts. e-julkaisut ovat edullinen ja helppo tapa julkaista normaalisti paperille painetut asiakaslehdet, tuote-esitteet, katalogit, vuosikertomukset jne.

PDF-meille, näköislehti teille siinä koko homman idea

Tutustu lisää tästä linkistä

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
08:00 - 17:00
ti
08:00 - 17:00
ke
08:00 - 17:00
to
08:00 - 17:00
pe
08:00 - 17:00
la
Suljettu
su
Suljettu