Hae toimialalla: Rakennuspalvelut Somero

TPE Spirit Oy

Tehdastie 17, 31400 SOMERO Rakennusliikkeitä Y-tunnus: 2379700-8
TPE Spirit Oy on johtava suomalaisomisteinen kivivillaelementin valmistaja.

Elementit joustavasti ja tehokkaasti kaikkiin kohteisiin - rakennuta kohteesi alan ammattilaisella

TPE Spirit Panel -elementin valmistaminen on aloitettu vuonna 2009 ja elementti on sertifioitu, CE-merkitty sekä jatkuva laadunvalvonta kolmannen osapuolen kanssa takaavat elementin laadun.

TPE Spirit Panel -elementtiä voidaan asentaa pitkille runkoväleille ja yhdellä tuotteella saadaan valmiit sisä- ja ulkopinnat omaava vankka seinärakenne. TSP-elementillä on luokkansa parhaat palo-ominaisuudet sekä erinomainen lämmön- ja ääneneristävyys sekä markkinoiden nopeimmat toimitusajat kaikkiin projekteihin.

Asentamisen helppouden myötä tyypillisiä käyttökohteita ovat teollisuus- ja liikerakennukset, urheiluhallit, voimalaitokset ja erilaiset varastohallit. Ulkoseinien lisäksi elementti soveltuu osastoiviin paloluokiteltuihin väliseiniin ja -kattoihin.

Varmistamme, että asiakas saa tarvittaessa projektiinsa kokonaisvaltaisen toimituksen sisältäen valmiit elementtisuunnitelmat, oikea-aikaisen toimituksen sekä valmiin asennuksen tarvikkeineen.

TSP-elementin pintavärivaihtoehtoina ovat kaikki RR- ja RAL-värit kaikilla markkinoiden pinnoitteilla projektin vaatimusten mukaan. Näistä ja monesta muista elementtiin liittyvästä asiasta saa lisätietoja ottamalla yhteyttä elementtimyyntiin.

TPE Spirit Panel valmistetaan Someron tehtaalla ja toimitukset kattavat kaikki Pohjois- ja Baltian maat.

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
07:00 - 15:30
ti
07:00 - 15:30
ke
07:00 - 15:30
to
07:00 - 15:30
pe
07:00 - 15:30
la
Suljettu
su
Suljettu