Hae toimialalla: Kierrätys Savonlinna
Raudan ammattilainen

Romuosma Oy on uuden- ja romuraudan ammattilainen. Vastaanotamme ja keräämme metalliromua Itä- ja Kaakkois-Suomen alueelta. Lajittelemme sekä paloittelemme romut ja toimitamme edelleen raaka-aineeksi koti- tai ulkomaisille tuotantolaitoksille. Suuremmista romueristä ja värimetalleista maksamme käteisellä päivän hinnan mukaan.

Myymme myös uutta rautaa ja varastostamme löytyykin yli 500 nimikettä mm. I-, H-, U-palkit, tankoa, putkea, tieteriä, verkkoa, levyjä sekä RST- ja alumiinituotteita. Jos jotain ei juuri nyt ole varastossa, toimitamme sen teille tilauksesta.

Toimimme ISO 9001 laatustandardin mukaisesti ja meillä on voimassa oleva ympäristölupa sekä suomalaisen terästeollisuuden myöntämä oikeus suoriin tehdastoimituksiin.

Kun tarvitset rautatuotteita tai nurkissasi on metalliromua, ota rohkeasti yhteyttä!

Kierrätys

Otamme maksutta vastaan metalliromua, myös autoja, niin yksityisiltä kuin yrityksiltä. Noudamme myös metalliromut sopimuksen mukaan. Pienempien erien noudosta veloitamme. Jos metalliromua on paljon, tuomme teille tarvittaessa vaihtolavan. Olemme virallinen kierrätyspiste romuautoille, renkaille ja akuille. Tee ekoteko ja kierrätä! Keräyslavamme on on auki 24/7

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
08:00 - 16:30
ti
08:00 - 16:30
ke
08:00 - 16:30
to
08:00 - 16:30
pe
08:00 - 16:30
la
Suljettu
su
Suljettu