Hae toimialalla: Jätehuolto Savonlinna

Punkaharjun Kuljetus Muhonen Oy

Nissilänpolku 4, 58430 KULENNOINEN Jätehuoltoa Y-tunnus: 0688406-2

Punkaharjun Kuljetus Muhonen Oy on vuonna 1978 perustettu ympäristönhuollon ja kuljetuspalvelujen erikoisyritys. Suoritamme monipuolisia jäte- ja viemärihuollon palveluita Itä-Suomessa ja kuljetuspalveluja Itä-Suomen lisäksi Etelä-Suomessa.

Palvelujemme ajantasaisuuden ja ammattitaidon varmistavat 15 ympäristöhuollon ammattilaisen lisäksi tehokas ja nykyaikainen kalusto, johon kuuluvat mm. neljä kiinteillä pakkaajilla varustettua kuorma-autoa, imupaineyhdistelmä ja kaksi imutankkia, kaivinkoneita, pyöräkone sekä useita vaihtolava-autoja, pakettiautoja ja kaksi nosturia. Omistamme myös kiinteällä nosturilla varustetun vaihtolava-auton sekä kattavan valikoiman erilaisia vaihtolavoja, perävaunuja ja puristimia.

Yrityksellämme on käytössä sertifioitu PKY laatu- ja ympäristöjärjestelmä.

Jätehuolto

Yrityksemme suorittaa Itä-Suomessa jäteastioiden, -konttien ja -puristimien tyhjennysten lisäksi mm. vaihtolavakuljetuksia, rakennusten purkutehtäviä sekä kuivaimurointeja.

Viemärihuolto

Palveluihimme kuuluvat mm. lokakaivojen tyhjennys, viemäreiden avaus ja sulatus sekä puhdasvesikaivojen puhdistustyöt. Suoritamme myös viemärikuvauksia.

Vuokraamme WC-moduleita erilaisiin tilaisuuksiin sekä myymme jäteastioita, kontteja sekä erilaisia puristimia.

Kierrätyspalvelut

Suoritamme monipuolisia kierrätyspalveluja toimialueellamme. Keräämme ja käsittelemme sekä toimitamme uusiokäyttöön paperia, pahvia, keräys- ja nestekartonkia, lasia sekä ikkunalasia, puu- ja tiilijätettä sekä pienmetallia ja rautaromua.

Suoritamme myös arkistojen tuhouspalvelua yhteistyössä Encore Ympäristöpalvelu Oy:n kanssa.

Kuljetuspalvelut

Yrityksemme suorittaa ajantasaista ja luotettavaa kuljetuspalvelua laajalla alueella Itä- ja Etelä-Suomessa. Palveluvalikoimaamme kuuluvat kappaletavarakuljetukset, nosturityöt, kaivinkone- ja pyöräkonetyöt, koneiden erikoiskuljetukset sekä pienkuljetukset pakettiautolla. Kysy myös tarjoamaamme autovaaka-palvelua.

Näytä koko teksti

Sijainti kartalla