Hae toimialalla: Autohuolto Salo
Osaavaa autohuoltoa Salossa

Huoltokorjaamo Takatalo & Saari huoltaa ja korjaa ajoneuvot pakettiautoista vesijetteihin

Huoltokorjaamo Takatalo & Saari on Salossa toimiva korjaamoalan ammattilainen. Huollamme ja korjaamme ammattitaidolla ja asiaankuuluvilla laitteilla kaikki henkilö- ja pakettiautot, mopoautot, mönkijät, moottoripyörät, mopot ja Honda perämoottorit.

Kuulumme valtakunnalliseen AD- autohuoltoketjuun, joka on tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelutaan ja laadukkaasta työstään. Kolmen hengen yrityksemme on perustettu vuonna 2011.

Olemme kaksipyöräisten, sekä mönkijöiden ja mopoautojen valtuutettu merkkikorjaamo, jo yli 20 vuoden ajan. Teemme yhteistyötä samassa kiinteistössä toimivan Moottoripyörätalo kanssa.

Meiltä saat kaikki korjaus- ja huoltopalvelut saman katon alta

Huollamme ja korjaamme asiantuntemuksella kaikenmerkkiset henkilö- ja pakettiautot, 2-pyöräiset ja muut pienajoneuvot. Kun tuot ajoneuvosi meille, voit olla varma, että siihen käytetään vain alkuperäisiä, luotettavien valmistajien laatuosia.

Olemme kokenut mp- ja mopoautojen kolarikorjausten erikoisosaaja, ja teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa laskuttaen useimmiten suoraan vakuutusyhtiötäsi liikennevahingon sattuessa.

Huoltovaraus helposti netissä

Huoltoajan varaus on todella helppoa, sillä voit varata huollon kätevästi netissä ja nauttia paikan päällä nopeasta ja ystävällisestä palvelusta ilman pitkiä jonotusaikoja.

Varaa huolto tästä!

Näytä koko teksti

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
07:30 - 17:00
ti
07:30 - 17:00
ke
07:30 - 17:00
to
07:30 - 17:00
pe
07:30 - 17:00
la
Suljettu
su
Suljettu