Hae toimialalla: Liikennöinti Rauma

Tietoa meistä

Parasta palvelua pilvien alla

Tarjoamme henkilöauto-, pikkubussi- ja kuriirikuljetuksia Porin, Turun, Tampereen ja Helsinki-Vantaan lentokentille Raumalta ja Raumalle tai tarpeesi mukaan minne oletkin matkalla. Hoidamme myös yksilöityjä asiakaskuljetuksia.

Hintakyselyt ja tilaukset voit tehdä puhelimitse tai sähköpostilla:raumair@raumair.fi

Mikäli kalustomme ei riitä tarpeisiinne, ei hätää. Järjestämme teidän tarpeisiinne sopivan kaluston tai suosittelemme kenen puoleen kannattaa kääntyä.

Ota yhteyttä!

Yrityksen tarina

Yritys perustettiin jo vuonna 1956 toimimaan Finnairin maajatkokuljetuksena Rauman ja Porin lentoaseman välillä. Monien vaiheiden jälkeen vuonna 1989 Jukka Pietilä otti yrityksen omakseen ja vuonna 1993 yritys yhtiöitettiin Raumair Oy:ksi. Vuonna 1995 aloitettiin SAS:n ja Nokian yhteistyönä Salon ja Turun lentoaseman välinen kuljetusliikenne. Vuonna 1996 aloitettiin SAS:n ja Air Botnian henkilökunta- ja laukkukuljetukset maakuntaan. Nykyään Raumairilla on vahva side Turun lentokentän suuntaan ja toimimme yhteistyössä edelleen. Rauma on vuosien saatossa pysynyt päätoimipaikkana Raumairille. Raumair Oy:n päätoimialaksi ovat muodostuneet lentokenttäkuljetukset yrityksille ja yhteisöille sekä yksityisille henkilöille. Kohderyhmänä ovat yrityksien asiakkaat ja henkilöstö. Raumair Oy:n tavoitteena on tarjota laadukasta kalustoa ja palvelua nyt ja tulevaisuudessa turvallisuudesta tinkimättä. Rauman talousalueen yritykset, kuten esimerkkinä Oras Oy ja Teollisuuden Voima Oyj ovat pitkään luottaneet Raumairin luotettavuuteen ja pyrimme jatkossakin olemaan luottamuksen arvoinen kumppani. Liikenteen päälinjat kulkevat Raumalta Porin, Turun, Tampereen ja Helsinki-Vantaan lentokentille ja aina lentokentiltä takaisin Raumalle. Hoidamme myös tilausajoja Rauman sisällä ja muualle Suomeen. Kuriirikuljetuksia olemme vieneet aina ulkomaille asti.

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
00:00 - 24:00
ti
00:00 - 24:00
ke
00:00 - 24:00
to
00:00 - 24:00
pe
00:00 - 24:00
la
00:00 - 24:00
su
00:00 - 24:00