Hae toimialalla: Rakennuspalvelut

Prima-rakentajat Oy

Kattotöitä Y-tunnus: 0844724-5
Pintaa perusteellisemmin

Primaa jo vuodesta 1991! Olet tullut oikeaan osoitteeseen, jos mielessäsi on ollut kotisi katto- tai ulkoverhousremontti. Kokeneet ammattilaisemme tuntevat sinunkin kotisi vaatimukset ja reippaat remonttitiimimme tekevät työn aikataulussa. Hyvä laatu on meille kunnia-asia, joten toteutamme sinunkin remonttisi äärimmäisen huolellisesti ja tarkasti.

Helpoiten pääset alkuun tutustumalla palvelutarjontaamme kotisivuillamme. Sitten voitkin jo pyytää asiantuntijamme kotiisi antamaan hinta- ja aikataulu-arvion. Se ei sido sinua mihinkään ja on tietenkin luottamuksellinen.

Prima-rakentajat on erikoistunut suunnittelemaan ja tekemään pientalojen laadukkaita ulkopintoja. Korjausrakennamme ulkoverhoukset, uusimme katot, maalaamme ulkoseinät ja uusimme sekä ikkunat ja ovet. Pystymme tekemään ripeästi, sovitussa aikataulussa julkisivullesi priimaa jälkeä. Voit unohtaa remonttihuolet ja ottaa rennosti, sillä saat talosi julkisivun kuntoon yhdellä sopimuksella. Teemme vuosittain yli 2000 julkisivujen peruskorjausta omakotitaloihin, vapaa-ajan asuntoihin ja maatilarakennuksiin.

Tästä pääset suoraan palveluihimme:

Kattoremontti

Ulkoverhous

Ulkomaalaus

Ikkunat ja ovet

Rahoitus

Työllistämme yli 200 korjausrakentamisen ammattilaista mm. peltiseppiä, kirvesmiehiä, myynnin asiantuntijoita ja suunnittelijoita eri puolilla Suomea.

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
08:00 - 16:00 tai sop.muk
ti
08:00 - 16:00 tai sop.muk
ke
08:00 - 16:00 tai sop.muk
to
08:00 - 16:00 tai sop.muk
pe
08:00 - 16:00 tai sop.muk
la
sop.muk
su
sop.muk

Lisäyhteystiedot

Risto Kananen, Aluemyyntipäällikkö, Päijät-Häme, Kymenlaakso, Pohjois-Karjala