Konepaja E. Virtanen Oy

Konepajateollisuutta ja metallitöitä Y-tunnus: 0282655-1

Tietoa meistä

Konepaja E. Virtanen Oy:llä on 40 vuoden kokemus särmäyspuristimien ja levyleikkureiden valmistajana. Teemme koneistuskokonaisuudet asiakkaan toiveiden mukaan alusta loppuun.

Valmistamme asennuspuristimia, erikoispuristimia, erikoiskoneita, kiinnittimiä, kulmintaleikkureita ja levynpyöristyskoneita. Teemme koneistuskokonaisuudet asiakkaan toiveiden mukaan alusta loppuun. Palveluihimme kuuluu myös aarporaus, CNC-koneistus, hitsaustyöt, huolto, höyläys, levytyöt, polttoleikkaus, poraus ja raaka-ainekauppa.

Toimitilamme

Konepaja E. Virtasen tuotantotilat sijaitsevat Jokioisilla Turku-Hämeenlinna-tien (Valtatie nro 10) varrella, josta on hyvät ja lyhyet kulkuyhteydet koko Etelä-Suomeen.

Noin 4 000 neliömetrin toimitiloista 3 500 neliömetriä on tuotantotilaa ja loput konttoria ja varastoa. Yhtenäinen tuotantohalli on 96 metriä pitkä. Hallissa sijaitsevan 50 tonnin nosturin suurin nostokorkeus on kahdeksan metriä ja jänneväli 32,5 metriä. Tarvittaessa on mahdollista nostaa useammalla siltanosturilla koko hallin pituinen kappale.

Ulkoalueella sijaitsevat teräsvarasto ja 200 neliömetrin laajuinen kaarihalli. Pukkinosturin (25 tonnia) liikealue on 15 kertaa 55 metriä ja nostokorkeus on seitsemän metriä.

Viereisellä tontilla sijaitsee pintakäsittelyyn erikoistunut yritys, joka palvelee joustavasti ja nopeasti.

Sijainti kartalla

Tuotemerkit

HLEV, HPEV, HPR