Savon Kuljetus Oy

Savon Kuljetus Oy myy ja jalostaa kiviaineksia sekä tarjoaa kuljetuspalveluja sekä maanrakennus- ja murskausurakointia. Yritys on palvellut asiakkaitaan jo yli 50 vuoden ajan.

Yritys perustettiin vuonna 1961 nimellä Pohjois-Karjalan läänin Autotilauskeskus Oy. Vuonna 1997 yhtiö liittyi valtakunnalliseen yksityisten kuljetusyrittäjien KTK-ketjuun. Tuolloin yhtiön nimeksi tuli Pohjois-Karjalan KTK Oy. Vuoden 2019 alusta Pohjois-Karjalan KTK Oy sulautui Savon Kuljetus Oy:öön.

Ota yhteyttä!

Merkittävä työllistäjä

Maarakennusalan kokonaisurakointi aloitettiin 1980-luvun alussa. Savon Kuljetus Oy:n omaan konekantaan kuuluu muun muassa kaivinkoneita, pyöräkuormaajia, tiehöylä, jyrä ja telapuskutraktori. Työntekijöitä yhtiössä on noin 24.

Aktiivisia osakasautoilijoita on viitisenkymmentä. Osakkailla on autoja lähes joka lähtöön: maansiirtoon ja kiviaineskuljetuksiin, vaihtolava- ja nosturikuljetuksiin, asfalttimassan ajoon, auraukseen ja hiekoitukseen. Oman henkilökunnan ja koneiden lisäksi yritys työllistää urakoissaan alan muita toimijoita, kuten autoilijoita ja aliurakoitsijoita.

Omat sora-alueet

Yhtiöllä on useita sora-alueita kattavasti ympäri Pohjois-Karjalaa. Oma kiviainesten murskaus- ja seulontatoiminta aloitettiin jo 1970-luvulla. Käytössä on yksi murskausasema. Kiviainestuotanto on liitetty Inspecta Sertifiointi Oy:n valvontaan heinäkuussa 2006.

Kekkilä -yhteistyö

Joensuun talousalueella Savon Kuljetus Oy toimittaa muhevaa kalkittua ja lannoitettua Kekkilä-multaa. Yhteistyö Kekkilän kanssa on jatkunut jo useamman vuoden ajan.

Näytä koko teksti

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
07:00 - 16:00
ti
07:00 - 16:00
ke
07:00 - 16:00
to
07:00 - 16:00
pe
07:00 - 16:00
la
Suljettu
su
Suljettu