Hae toimialalla: IT-ohjelmistot Helsinki
Puhelinjärjestelmä ja VoIP -palveluiden tuottaja vuodesta 2001

GBC Networks Oy on suomalainen palveluoperaattori, joka on erikoistunut tuottamaan monipuolisia telepalveluja ja puhelinjärjestelmiä yrityksille - olemme innovatiivinen kumppaninne, joka tuottaa modernin tekniikan mahdollistamia palveluita kilpailukykyiseen hintaan.

Tuotamme VoIP- puhelinjärjestelmä ja operaattoripalvelut yhtenä kokonaisuutena, jossa asiakkaan tiloissa ei ole paikallista puhelinkeskusta. Näin voimme tuottaa jokaisella asiakkaallemme ylläpidetyn, sekä tarpeita vastaavan ratkaisun, johon saadaan liitettyä tavoitettavuuden kannalta oleelliset toiminnallisuudet.

Mikäli tarvitsette modernin ja kustannustehokaan kommunikaatioratkaisun yrityksenne viestintään, otathan yhteyttä. Toteutamme myös white label mallilla ratkaisujamme jäälleenmyytäväksi.

Panostamme voimakkaasti asiakastyytyväisyyteen. Kaikkia ratkaisuja suunniteltaessa otetaan ensisijaisesti huomioon käyttäjäystävällisyys ja vaivattomuus. GBC:n periaatteiden mukaisesti jokaiselle asiakkaalle tuotetaan konkreettista etua asiakkuudesta asiakastyytyväisyyden ja innovatiivisen palvelun muodossa.

Yrityksen tarina

Uusi työ on muuttanut puhe ja vaihdepalveluiden tarpeita. Osa yrityksen henkilöstöstä istuu konttorilla ja osa on liikkeessä. Ostaako joku vielä perinteisiä puhelinjärjestelmiä? Kyllä, mutta monelle yritykselle se ei pelkästään riitä. Tarvitaan ratkaisu, jossa jokainen käyttäjä operoi hänelle sopivalla laitteella.

GBC Networksin tuottamat puheratkaisut ovat oikeastaan ns. hybridivaihderatkaisuja, joissa asiakkaan tiloissa ei ole paikallista puhelinkeskusta. Näin voimme tuottaa asiakkaan tarpeita vastaava ratkaisu; olkoon tarve sitten puhelinjärjestelmä konttorille tai mobiilivaihde liikkuvalle henkilöstölle. Oli toimintaympäristönne kumpi tahaansa, voidaan niihin liittää tavoitettavuuden kannalta tarpeelliset ominaisuudet.

GBC Networks avasi oman teleoperaattoritunnuksen alkuvuonna 2015. Tunnuksen myötä voimme tuottaa mobiilivaihderatkaisut jokaiseen suomalaiseen matkaviestinnän operaattoriin. Asiakkaamme voivat siis pitää matkapuhelimet haluamallaan operaattorille, mutta me voimme tuottaa niihin mobiilivaihteen.

Puhepalveluiden tuottamisessa keskeisintä on toimintavarmuuden takaaminen. Tätä varten olemme uudistaneet puhepalvelininfrastruktuuriamme korkean käytettävyyden klusteriratkaisuilla. Samalla on poistettu vanhentuvaa laitteistoa. Jotta pystymme jatkossakin erottautumaan palveluoperaattorina, suuntamme palvelujamme helposti muokattavaksi ja asiakkaan tarpeita vastaaviksi.

Tuomme hyvien kumppaneidemme kautta myös lisäarvopalveluita markkinoille, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin kokonaisvaltaisemmin.

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
08:00 - 17:00
ti
08:00 - 17:00
ke
08:00 - 17:00
to
08:00 - 17:00
pe
08:00 - 17:00
la
Suljettu
su
Suljettu