Matkatoimisto You Travel

Matkatoimisto You Travel Oy on yksityinen ja 100% suomalainen matkanjärjestäjä, joka on perustettu vuonna 1998

Olemme erikoistuneet vuoristoon suuntautuviin harraste- ja aktiivilomiin niin kesällä kuin talvella. Päätuotteitamme ovat hiihtomatkat niin rinteisiin kuin maastohiihtoladuille sekä kesän vaellusmatkat ja pyöräilypaketit. Tarjoamme markkoinoiden kattavimman valikoiman eri kohteita niin Alpeilla, Pyreneillä kuin USAn ja Kanadan Kalliovuorilla.

Emme käytä muita matkatoimistoja matkavälittäjinä, vaan myymme matkamme itse. Näin kaikki matkaa koskeva tieto tulee ilman välikäsiä suoraan matkantuottajalta. Uskallammekin väittää, ettei vastaavaa matkakohteiden ja harrastusmahdollisuuksien tuntemusta ole muilla suomalaisilla matkanjärjestäjillä tai matkatoimistoilla.

Tarjoamme erittäin monipuolisen valikoiman matkoja niin talvisiin kuin kesäisiinkin vuoristomaisemiin.

Laskettelu tai murtomaahiihto - valittavanasi on Suomen kattavin valikoima hiihtomatkakohteita Alpeilla, Andorrassa ja Amerikassa.

Vaeltaminen ja pyöräily upeissa maisemissa tai rentouttava loma järvellä - kesämatkamme takaavat ikimuistoisen loman aktiiviselle matkailijalle.

Etsitpä sitten kannustusmatkaa koko henkilöstölle tai pitkää viikonloppua muutamille avainasiakkaalle, haluamme tarjota ammattitaitomme ja kattavan 13 vuoden kokemuksen ryhmämatkoista käyttöönne.

Kauttamme voit varata vaivattomasti hotellimajoitukset, huoneistot, chalet ja villat sekä vuokra-autot ON-LINE mihin vuorokauden aikaan tahansa. Yhteistyökumppaniemme tarjonta ulottuu joka puolelle maailmaa ympäri vuoden.

Yksi yö tai kuukausi - toiveittesi omatoimimatka kestää juuri niin kauan kuin haluat. Halutessasi voit käydä vaikka useassa eri kohteessa saman loman aikana.

 

Aukioloajat

ma
10.00 - 17.00
ti
10.00 - 17.00
ke
10.00 - 17.00
to
10.00 - 17.00
pe
10.00 - 17.00

Aihealue

Matkanjärjestäjä