Ammattilaiset kissasi apuna!

CatVet Kissaklinikka on kissoihin erikoistunut eläinlääkäriasema. Klinikkamme eläinlääkäreillä ja pieneläinhoitajilla on pitkä kokemus kissapraktiikasta. Asiantunteva ja asialleen omistautunut henkilökunta takaa lemmikillesi parhaan mahdollisen hoidon lämminhenkisessä ilmapiirissä. Pyrimme tekemään kissasi eläinlääkärikäynnistä mahdollisimman miellyttävän ystävällisellä käsittelyllä ja rauhallisella ympäristöllä. Panostamme pitkiin asiakassuhteisiin: haluamme hoitaa kissasi pennusta hyvään vanhuuteen.

Palvelut

Meille kaikki kissat ovat yksilöitä. Esitietojen ja terveystarkastuksen perusteella sovitaan jokaiselle kissalle tarvittavat hoitotoimenpiteet ja terveydenseurantaohjelmat. Rokotusohjelma räätälöidään kissasi tarpeiden mukaan, samoin loishäädöt. Vanhemmille kissoille (yli kahdeksan vuoden ikäiset) suosittelemme perusteellisempaa terveystarkastusta sisältäen mm. verenpaineen mittauksen ja valittujen veriarvojen tutkimisen.

Palveluitamme ovat mm.

- Sisätautien tutkimus ja hoito

- Kirurgia

- Hammashoidot

- Sairaalaosasto toipumista ja jatkotutkimuksia sekä hoitotoimenpiteitä varten

- Ultraäänitutkimukset

- Röntgen

- Laboratoriopalvelut

- Käyttäytymisongelmien kartoitus, tutkiminen ja mahdollinen ohjaus eteenpäin Animal Academy -eläinkoulutuksen ammattilaisten luo, mikäli lääketieteellistä perustaa ei löydy.

- Eutanasia

Kotikäynnit

Mahdollisuuksien mukaan voidaan joitakin toimenpiteitä tehdä kotikäynteinä. Tällaisia toimenpiteitä ovat esimerkiksi verenpaineen mittaus ja eutanasia.

Myymälä

Vastaanotollamme on erittäin laaja valikoima eri sairauksien hoidon yhteydessä tai hoitona käytettäviä eläinlääkärin määräämiä reseptiruokia. Lisäksi meillä on laadukkaita ruokia, jotka kattavat kissan eri ikävaiheet. Myymme myös tarvikkeita ja leluja rakkaalle ystävälle.

Näytä koko teksti

Sijainti kartalla