Hae toimialalla: Vakuutus Espoo

Maatalousyrittäjien eläkelaitos (Mela)

Revontulenpuisto 2 C, 02100 ESPOO Vakuutuspalveluja Y-tunnus: 0101319-6
Mela vakuuttaa maatalousyrittäjät ja apurahansaajat

Maatalousyrittäjien eläkelaitos Mela hoitaa maaseudun yrittäjien sekä apurahansaajien sosiaaliturvaa tehokkaasti ja kattavasti. Mela tarjoaa viljelijöille, kalastajille, poronhoitajille ja metsänomistajille sekä apurahansaajille monipuolista turvaa eri elämäntilanteisiin.

Ympäri Suomen asiakkaitamme palvelevat Mela-asiamiehet. Pääkonttorin toimihenkilöt auttavat asiakkaitamme puhelimitse ja henkilökohtaisia asioitaan voi nykyisin hoitaa myös sähköisesti. Mela on asettanut tavoitteekseen olla asiakkaidensa luotettavin kumppani. Siihen tavoitteeseen aiomme päästä tinkimättömällä työllä ja asiakkaitamme kuunnellen.

Mela on enemmän kuin eläkelaitos

Huolehdimme asiakkaidemme lakisääteisistä työeläke- ja työtapaturmavakuutuksista. Maatalousyrittäjän työeläke (MYEL) turvaa yrittäjän toimeentuloa vanhuuden, työkyvyttömyyden, työttömyyden ja osa-aikaisen työn aikana.

Hoidamme lisäksi vapaa-ajan tapaturmavakuutusta, ryhmähenkivakuutusta, luopumistukea, Mela-sairauspäivärahaa, maatalouslomitusta ja annamme työturvallisuusopastusta.

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
08:00 - 16:00
ti
08:00 - 16:00
ke
08:00 - 16:00
to
08:00 - 16:00
pe
08:00 - 16:00
la
Suljettu
su
Suljettu

Lisäyhteystiedot

Mela-asiamiehet, MYEL