Hae toimialalla: Järjestöt Mikkeli
Yrityksille palveluja, vaikuttamista, julkaisuja, tietolähteitä, edunvalvontaa ja verkottumista

Yritykset haluavat menestyä, olla kannattavia ja kansainvälistyä. Matkalla ne kohtaavat haasteita, joihin Kauppakamareilta ja niiden verkostoilta saa tukea. Kauppakamariin kuuluva yritys ei ole yksin. Kauppakamarin jäsenenä yritys voi keskittyä liiketoimintaansa, osana vahvaa verkostoa. Tajoamme jäsenille monipuolista koulutusta ja hyödyllisiä tapahtumia.

Kauppakamari antaa ja siltä pyydetään erilaisia kannanottoja ja lausuntoja.

Kauppakamarin luottamus- ja toimihenkilöt ovat edustettuina useissa keskeisissä viranomaisten ja koulutusorganisaatioiden toimielimissä.

Kotimainen liikeyhteyksien palveluun tarkoitettu Kauppakamarin liikeyhteyspalvelu löytyy osoitteesta www.kauppakamariverkko.fi. Kauppakamarin jäsenyrityksille suunnattu liikeyhteyspalvelu vahvistaa yritysten verkostoitumista ja auttaa löytämään uusia yhteistyökumppaneita.

Rekisteröitymällä liikeyhteyspalveluun voit jättää osto- ja myyntitarjouksia sekä yritysyhteistyöpyyntöjä tietokantaan tai suoraan muille rekisteröityneille yrityksille.

Voit myös vastata kaikkiin tietokannan yhteydenottopyyntöihin ja saada niitä suoraan muilta rekisteröityneiltä. Myös kaikki hakupalvelut ovat yrityksesi käytössä.

Liity jäseneksi Kauppakamariin

Kauppakamarin jäsenet saavat kansainvälistä vaikutusvaltaa osana Kansainvälisen kauppakamarin (ICC) yritysverkostoa. Jäsenyys edellyttää liiketoiminnan harjoittamista terveiden liiketoimintaperiaatteiden mukaisesti.

Kauppakamarin jäsenyyttä haetaan kauppakamarin omilta kotisivuilta. Lisätietoja jäsenyydestä ja sen antamista eduista ja mahdollisuuksista sekä ehdoista saa oman alueen kauppakamarilta. Kauppakamarin hallitus päättää jäseneksi hyväksymisestä. Liittyvän yrityksen koko henkilöstö kuuluu jäsenetujen piiriin!

Jäsenenä yritys:

- Vaikuttaa alueen elinkeinoelämän toimintaedellytysten parantamiseen toimimalla Kauppakamarin eri luottamuselimissä (hallitus/valtuusto/valiokunnat).

- Saa maksutonta puhelinneuvontaa.

- Voi kouluttaa henkilöstöään jäsenhinnoilla.

Maksulliset palvelut jäsen saa jäsenhintaan. Osa palveluista on vain jäsenille. Eniten jäsenyydestä hyötyy aktiivinen ja osallistuva jäsen, joka käyttää Kauppakamarin monipuolista palvelutarjontaa ja laajaa verkostoa.

Täytä jäsenhakemus kotisivuillamme: www.eskauppakamari.fi

Kysy tarvittaessa lisää Tanja Puputilta puh. 044 732 1180 tai mikkeli@chamber.fi

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
08:15 - 16:00
ti
08:15 - 16:00
ke
08:15 - 16:00
to
08:15 - 16:00
pe
08:15 - 16:00
la
Suljettu
su
Suljettu

Lisäyhteystiedot

Markku Kakriainen, Toimitusjohtaja
ma-pe 8:15-16 ja 1.6.-31.8. ma-pe 8:15-15
Tanja Puputti, Toimistopäällikkö
ma-pe 8:15-16 ja 1.6.-31.8. ma-pe 8:15-15
Esko Pitkänen, Asiamies, Senior Adviser
ma-pe 8:15-16 ja 1.6.-31.8. ma-pe 8:15-15
Timo Keisala, Asiamies, Toimitusjohtaja
ma-pe 8-16 ja 1.6.-31.8. ma-pe 8-15
Mikko Nurmela, Asiamies, Myyntipäällikö
ma-pe 8:15-16 ja 1.6.-31.8. ma-pe 8:15-15