Lindström Oy

Lindström on yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä, jolla on lähes 170-vuotinen kokemus tekstiilialalta. Tarjoamme ratkaisuja toimitilojen siisteyteen ja sisustamiseen, työpukeutumiseen ja suojautumiseen sekä tytäryhtiömme Comfortan kautta hotellien ja terveydenhuollon tekstiilipalveluita.

Lindströmin tehtävänä on vahvistaa asiakkaidensa yrityskuvaa ja helpottaa palveluidensa avulla asiakkaiden arkea. Tekstiilipalvelu on kustannustehokas ja ympäristömyönteinen tapa hoitaa yrityksen tekstiilitarpeet.

Lindström on voimakkaasti kasvava kansainvälinen yhtiö. Menestyksen taustalla on vahvasti konseptiohjattu toiminta, joka varmistaa toiminnan laadun, yhdenmukaisen palvelun ja vastuullisuuden kaikissa toimintamaissamme.

Tekstiilipalvelumme tarjoaa ratkaisuja yhtenäisen ja vahvan yritysilmeen luomiseen. Palveluvaihtoehtomme kattavat kaiken sisustamisesta työpukeutumiseen ja suojautumiseen. Valikoimaamme kuuluu niin työvaatteet, vaihtomatot, henkilönsuojaimet, hygieniapalvelut, ravintolatekstiilit kuin myös teollisuuspyyhkeet.

Lindström palvelut

Työvaatepalvelu

• Autamme kaikenkokoisia yrityksiä ja yhteisöjä eri toimialoilla löytämään sopivat työasut. Työvaatteita voi vuokrata tai ostaa. Toimitamme tarpeen mukaan myös kaikki työvaatteisiin liittyvät lisäpalvelut.

Henkilösuojainpalvelu

• Henkilönsuojauspalvelusta saa kaikille toimialoille soveltuvat suojaimet ja vaatteet. Lindström Easy-kaapituspalvelu jatkuvaan ja Standard-tilauspalvelu satunnaiseen tarpeeseen huolehtivat, että työntekijöillä on aina käytettävissä tarvittavat henkilönsuojaimet.

Teollisuuspyyhepalvelu

• Teollisuuspyyhepalvelu myy ja huoltaa kestävät pyyhintätuotteet teollisen lian ja vaarallisen jätteen käsittelyä varten.

Mattopalvelu

• Vaihtomattopalvelu on vaivaton ja edullinen ratkaisu. Se pitää yrityksesi tilat joka päivä edustuskunnossa ja kokonaispalvelu säästää aikaasi. Valikoima kattaa niin eteismatot, ergonomiamatot, käytävämatot, perinteiset kuramatot kuin yritysilmeen mukaiset markkinointiratkaisutkin.

Ravintolatekstiilipalvelu

• Pöytäliinavuokrauksen lisäksi tekstiilipalvelustamme saa kätevästi kaikki ravintolatekstiilit.

Hotellitekstiilipalvelu

• Hotellitekstiilivalikoimamme kattaa kaikki majoitukseen liittyvät tekstiilit.

Hygieniatuotepalvelu

• Hygieniatuotepalvelumme takaa siistit saniteettitilat. Hygieniapalvelu sisältää tarvekartoituksen, hygieniatuotteiden ja -tarvikkeiden hankinnan ja toimituksen, pesun ja huollon sekä tuotteiden käytöstä poiston ja kierrätyksen.

Sijainti kartalla