Hae toimialalla: Sähkötyöt Sastamala

Telilän Sähkötyö Oy

Pukintie 242, 38200 SASTAMALA Sähköalan töitä Y-tunnus: 2024940-1
Telilän Sähkötyö - Hyvän tuulen sähkötalo

Telilän Sähkötyö Oy tunnetaan monipuolisena sähköurakointiyrityksenä, joka palvelee niin julkista, teollista kuin yksityistä sektoria.

Kattava palvelusegmentti, lähes 60 vuoden kokemuksella hankittu tieto-taito, sekä asiakaslähtöiset periaatteet ovat nostaneet yrityksen yhdeksi Pirkanmaan ja Satakunnan halutuimmaksi sähkötaloksi.

Sastamalassa, Länsi-Suomen keskiössä sijaitseva sähkötalo on kokenut urakoitsija niin omakotitalojen sähköistyksessä, teollisuuskiinteistöjen modernien sähkösovellusten tuottajana kuin teollisuuden kunnossapidon ammattilaisena.

Sähkötöiden lisäksi Telilän Sähkötyö tarjoaa asiakkailleen nykyaikaista ja asiantuntevaa suunnittelupalvelua sähkösuunnitelmista valaistukseen.

Telilän Sähkötyö Oy työllistää jo yli 30 henkilöä. Henkilökuntamme koostuu asentajista, suunnittelijoista, työnjohtajista ja ylimmästä johdosta.

Sähkö-Sinssi Oy

Telilän Sähkötyö Oy on laajentanut toimialuettaan myös Uudellemaalle ostamalla kokonaisuudessaan lohjalaisen yli 40 vuotta sähköurakointialalla toimineen Sähkö-Sinssi Oy:n osakekannan.

Sähkö-Sinssi on erikoistunut turvajärjestelmiin ja heikkovirta-asennuksiin sähköurakoinnin lisäksi, työllistäen noin 40 sähköalan ammattilaista. Kaupan myötä Telilän Sähkötyö vahvisti eritoten juuri heikkovirtaosaamistaan.

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
07:00 - 16:00
ti
07:00 - 16:00
ke
07:00 - 16:00
to
07:00 - 16:00
pe
07:00 - 16:00
la
Suljettu
su
Suljettu

Lisäyhteystiedot

Pekka Telilä, Toimitusjohtaja
Sakari Telilä, Tekninen johtaja
Antti Telilä, Projektipäällikkö / Suunnitelija
Eino Haapiseva, Sähkötarvikevarasto
Reijo Keskikiikonen, Suunnittelija / Työnjohtaja
Susanna Nylund, Laatu- ja kehitysinsinööri
Johannes Harjula, Projektipäällikkö / Suunnittelija
Heikki Rantala, Vesilaitosten projektipäälikkö
Matti Saarijärvi, Suunnittelija / Työnjohtaja
Arto Halme, Suunnittelija / Työnjohtaja