Hae toimialalla: Kodin lämmitys Mikkeli

Etelä-Savon Energia Oy

Vuorikatu 19, 50100 MIKKELI Energian myyntiä ja jakelua Y-tunnus: 0940995-3

ESE:llä vastuu ympäristöstä ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla ympäristöä säästävä energiatuotannon edelläkävijä ja suunnannäyttäjä. Kannustamme myös asiakkaitamme hankkimaan käyttämään energiaa vastuullisesti.

Tuotamme ympäristöystävällistä energiaa lähes täysin uusiutuvilla energialähteillä; puulla, vedellä ja tuulella. ESE tuottaa sähköä ja lämpöä Mikkelissä Pursialan voimalaitoksella, jonka tuotannosta noin 85% tehdään puupolttoaineilla. Voimalaitos tuottaa sähköä lämmöntuotantoprosessissaan, ja tämä yhteistuotanto on erittäin ekologinen ja ympäristöystävällinen tuotantotapa.

Kaukolämpö

Kaukolämpö on huoleton, edullinen ja ekologinen lämmitystapa. Kaukolämpöömme voivat liittyä kaikki kiinteistöt ikään tai kokoon katsomatta, jos ne ovat kaukolämpöverkkomme läheisyydessä. Kaukolämpö tuottaa tasaisesti ja luotettavasti niin lämpöä kuin lämmintä käyttövettäkin.

Aurinkosähköratkaisut

Myymme isoja ja pieniä aurinkosähköratkaisuja kaikille Suomeen. Haluamme rakentaa pitkäjänteisen ja luotettavan kumppanuuden, jonka myötä voimme suunnitella sinulle tai yrityksellesi ympäristöystävällisen tavan tuottaa aurinkosähköä.

Näytä koko teksti

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
08:00 - 16:00
ti
08:00 - 16:00
ke
08:00 - 16:00
to
08:00 - 16:00
pe
08:00 - 16:00
la
Suljettu
su
Suljettu

Postiosoite

  • PL 166, 50101 MIKKELI

Lisäyhteystiedot

Kaukolämpö
Energialiiketoiminta
Hallinto
Talousosasto
Hannele Valkonen, tietohallinto- ja taloussuunnittelija
Voimaliiketoiminta
Ese-Tekniikka Oy
Ese-Verkko Oy
Sähkön siirto
Aurinkosähkö
Muut palvelut
Vikailmoitukset