Palvelut

Verkkosivut

verkkosivut yritykselle

Verkkosivut ovat yksi tärkeimmistä kanavista asiakkaiden tavoittamiseen, sillä suurin osa kuluttajista ja yrityspäättäjistä aloittaa tuotteiden ja palvelujen etsimisen verkosta. Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran - siksi onkin tärkeää, että nettisivusi antavat yrityksestäsi edustavan kuvan, sekä ovat teknisesti ja sisällöllisesti laadukkaat.

Kotisivut yritykselle Avaimet käteen kattaa kaiken aina sisällön suunnittelusta tekniseen toteutukseen ja visuaalisen ilmeen suunnitteluun. Jos kuitenkin haluat tehdä itse sivustosi, Fonectan Kotisivukone on helppo ja nopea tapa rakentaa laadukkaat verkkosivut.

Kauttamme saat ammattilaisen suunnittelemat kotisivut yritykselle ja yhdistykselle. Hinta alkaen 22 €/kk.

Lue lisää

Kotisivukoneen avulla luot laadukkaat ja näyttävät kotisivut helposti itse. Hinta alkaen 17,90 €/kk.

Lue lisää

Laadukkaat verkkosivut palvelevat asiakasta

Verkkosivujen avulla voidaan palvella monenlaisia asiakkaiden tarpeita. Useimmiten asiakkaat tulevat kuitenkin etsimään sivuilta tietoa johonkin mieltä askarruttavaan kysymykseen. Siksi onkin tärkeää, että verkkosivuilla osataan vastata niihin tarpeisiin, joita asiakkaat kotisivuilta tavoittelevat. Verkkosivujen sisältö ja olennaiset hakusanat ovat tällöin keskeisessä roolissa.

Jotta verkkosivut löytyvät kattavasti hakukoneista, tulee verkkosivuilla käyttää hakusanoja, joilla kiinnostuneet asiakkaat etsivät tietoa myös hakukoneista. Sisältö kannattaa muutenkin miettiä tarkasti, sillä jos asiakas ei löydä vastauksia kotisivuilta helposti, hän siirtyy todennäköisesti kilpailijan puoleen.

Laadukkaat verkkosivut on kuitenkin paljon muutakin kuin ajatuksella tuotettua sisältöä. Ne toimivat ketterästi niin älypuhelimella kuin tietokoneellakin, vastaavat teknisiltä ominaisuuksiltaan hakukoneiden vaatimuksia ja ovat visuaalisesti hyvännäköiset. Ei myöskään sovi unohtaa yhteydenottolomakkeita eikä yrityksen yhteystietoja, jotta asiakas saa helposti yhteyden niin halutessaan. 

Olemme tuottaneet lukuisia verkkosivuja erilaisille yrityksille, joten tunnemme eri toimialojen menestystekijät. Voit tutustua kotisivuasiakkaisiimme ja nähdä esimerkkejä tuottamistamme avaimet käteen -kotisivuista. Voit myös lukea nettisivuaiheisia artikkeleitamme.

Kauttamme saat laadukkaat ja monipuoliset verkkosivut, jotka palvelevat asiakkaitasi parhaalla mahdollisella tavalla. Tutustu verkkosivupaketteihimme, lataa opas verkkosivujen hankintaan tai ota yhteyttä, kerromme mielellämme erilaisista kotisivupalveluistamme. Toimitusaikamme kotisivuillemme on keskimäärin noin 1 kuukausi.