MITÄ TAHANSA MYYTKIN, löydämme sinulle asiakkaan

Parempi verkkolöydettävyys auttaa asiakkaitasi löytämään sinut.

PYYDÄ MAKSUTON ARVIO MITEN YRITYKSESI LÖYTYY VERKOSTA!


Löytääkö asiakas yrityksesi, kun hän etsii sitä netistä eikä tunne yritystäsi nimeltä? Hyödynnä yli 15 vuoden kokemuksemme ja sertifikoitujen tekijöiden ammattitaito. Pyydä maksuton arvio, ja katsotaan yhdessä, mitä yrityksesi voi saavuttaa verkkolöydettävyyden avulla.

  • Verkkosivut
  • Hakukoneoptimointi
  • NÄKYVYYS TÄRKEIMMISSÄ KANAVISSA

Verkkolöydettävyys ei tarkoita pelkästään sitä, että yrityksellä on kotisivut. Tuotteita ja palveluja etsitään verkosta, eikä yritys voi vaikuttaa siihen, mistä kanavasta niitä etsitään. Siksi yrityksen tuleekin löytyä kaikista verkon tärkeimmistä kanavista. Lunast a maksuton arvio ja varmista, että yrityksesi löytyy, kun sitä etsitään!

Löydy VERKOSTA SILLOIN, KUN YRITYSTÄSI ETSITÄÄN

Suomalaisista 98 % käyttää hakukonetta etsiessään tuotetta tai palvelua verkosta. Näitä hakuja tehdään eri kanavissa ja eri laitteilla, eikä yritys voi itse vaikuttaa siihen, mistä kanavista sitä etsitään. Onneksi yrityksen verkkonäkyvyyteen voi vaikuttaa. Kun löydyt monipuolisesti verkosta, varmistat oman kilpailuetusi.

Kattava verkkonäkyvyys syntyy kolmesta elementistä: yhteystiedoista useissa eri kanavissa, kotisivuista ja hakukoneoptimoinnin kautta syntyvästä orgaanisesta näkyvyydestä. Kun nämä elementit ovat kunnossa, yrityksen tiedot ovat oikein eri kanavissa (hakukoneet, sosiaalinen media, navigaattorit, kartat), kotisivuilla on riittävästi rikasta ja kiinnostavaa sisältöä, ja ne on teknisesti oikein toteutettu.

Verkkosivut

Laadukkaat kotisivut tarjoavat asiakkaillesi sitä tietoa, mitä he etsivät.

Kontakti

Fonecta Kontaktin avulla varmistat, että tietosi ovat aina oikein netissä. 

Optimointi

Hakukoneoptimoinnin avulla tehostat kotisivujen näkyvyyttä Googlessa.