Juhlavuoden tarjoukset

takaisin tarjouksiin

Lunasta tarjous

Hakukone-superpaketti

-50% Google-mainonnan aloitusmaksusta,

alkaen 100 €

200 €

-50% hakukoneoptimoinnin aloitusmaksusta,

alkaen 65 €

125 €

Nouse Googlen hakutuloksissa ja kanavissa tehokkaammin esiin mainonnan ansiosta. Fonectan kanssa toteutat helposti tuloksekkaita hakusanamainonta- ja Display -mainoskampanjoita.

Hakukoneoptimoinnin avulla varmistat, että asiakkaat löytävät yrityksesi kotisivut etsiessään tietoa tai ratkaisuja tarpeisiinsa. Taitava hakukoneoptimoinnin tiimimme nostaa yrityksesi mukaan kilpailuun. Räätälöimme SEO-palvelumme sopivaksi tarpeesi mukaan. Siihen vaikuttavat mm. sivustosi laajuus, alasi kilpailutilanne sekä optimoinnin kieli.

Kun tilaat sekä Google-mainonnan että hakukoneoptimoinnin palvelut, saat aloitusmaksut edullisempaan hintaan. Aloitusmaksun suuruus määräytyy esimerkiksi sopimuskauden kestolla, käytettävien mainosryhmien perusteella sekä vaadittavien aloitustoimenpiteiden laajuudella yrityksesi tarpeisiin sopivan palvelupaketin koosta riippuen.

  • Tunnemme eri toimialat ja niiden menestystekijät, sillä olemme toteuttaneet kymmeniä tuhansia mainoskampanjoita, ja optimointia yli 1000 asiakkaallemme.
  • Kauttamme saat palvelua ja tukea suomeksi.

Hakukone-superpaketti

-50% aloitusmaksuista

Alkaen 100 € + 65 €

200 € + 125 €

Kiinnostuitko? Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä

Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä tarjouksista

Mainonnan superpaketti

-25% aloitusmaksuista

Alkaen 150 € + 150 €

Alkaen 200 € + 200 €

- 25 %

Toteuta tehokasta mainontaa Suomen suositummassa hakukoneessa sekä yhteisöpalvelussa. Kun tilaat sekä Facebook- että Google-mainonnan palvelupaketin, saat aloitusmaksut edullisemmin.

Hakukone­optimointi

-20% aloitusmaksusta

Alkaen 100 €


Alkaen 125 €

- 20 %

Hakukoneoptimoinnilla varmistat, että asiakkaat löytävät yrityksesi kotisivut etsiessään hakukoneista tietoa tai ratkaisuja tarpeisiinsa.

Fonecta 20 vuotta -megapaketti

Jopa -75% aloitusmaksusta

Alkaen 125 € + 50 € + 50 € + 150 €

Alkaen 125 € + 200 € + 200 € + 590 €

- 75 %

Ota digimarkkinoinnista kaikki tehot irti! Tilaamalla neljä palvelua saat aloitusmaksut etuhinnoin: Google- ja Facebook-mainonta -50%, ohjelmallinen ostaminen -75%, hakukoneoptimointi normaalihintaan.

Lunasta tarjous