Fonecta on Suomen suurin digitaalinen markkinointikumppani

Vuonna 2017 Fonecta täytti 15 vuotta. Kuluneen 15 vuoden aikana olemme kulkeneet pitkän tien perinteisestä hakemistoliiketoiminnasta täysin digitaaliseksi palvelutaloksi, Suomen suurimmaksi mediataloksi. Tarjoamme asiakkaillemme kattavat digitaaliset palvelut alkaen verkkolöydettävyydestä Fonectan omissa kanavissa, kotisivuista ja Google-mainonnasta aina monimuotoisiin datan ja analytiikan ratkaisuihin. Fonectan historia alkoi puhelinluetteloista, joiden avulla suomalaiset löysivät toisensa. Nyt ihmiset löytävät toisensa verkosta. Fonectan eri kanavissa tehdään yli miljoona hakua päivässä, niin yritysten kuin yksityishenkilöidenkin yhteystietoja haetaan Suomessa nimenomaan Fonectan avulla. Fonecta auttaakin siis edelleen suomalaisia löytämään toisensa.

Fonecta auttaa suomalaisia yrityksiä menestymään

Fonectan asiantuntemus sekä laaja tuotevalikoima ja korkealaatuiset ratkaisut takaavat sen, että pystymme aina tarjoamaan asiakkaallemme todellisen kumppanuuden. Rakennamme asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa suunnitellut digitaaliset ratkaisut, oli kyse sitten pienemmästä pk-yrityksestä tai Suomen suurimmista firmoista.

  • Autamme asiakkaitamme löytymään verkosta nopeasti ja helposti hakukoneiden, kotisivujen tai sosiaalisen median avulla.
  • Lisäämme liikennettä asiakkaiden palveluiden pariin kustannustehokkaasti, oikea-aikaisesti ja oikeita kanavia hyödyntäen.
  • Autamme asiakasta kehittämään ja tehostamaan liiketoimintaansa. Tarjoamamme tiedon avulla asiakkaamme saavat enemmän tuottoa niin olemassa olevista kuin potentiaalisista asiakkaistaan.

    Fonecta tarjoaa parhaat digitaalisen myynnin ja markkinoinnin palvelut.
    Fonecta on jo 50000 suomalaisen yrityksen kumppani.