Noin 400 tyytyväistä fonectalaista puhaltamassa yhteen hiileen

Fonectalla työskentelee noin 400 digitaalisen myynnin ja markkinoinnin ammattilaista jotka toimivat niin myynnin tehtävissä kuin erilaisissa tuotannon ja asiakaspalvelun rooleissa kuudella eri paikkakunnalla (Helsinki, Turku, Tampere, Pori, Jyväskylä, Oulu). Olemme täysin digitaalinen talo, ja tarjoammekin myös henkilökunnan käyttöön modernit digitaaliset työvälineet ja kanavat. Joukossamme on niin uraansa aloittelevia tekijöitä kuin oman alansa pitkän linjan huippuasiantuntijoita. Fonectalla panostetaan henkilökunnan kouluttamiseen ja kehitykseen, sekä sisäisiin urapolkuihin. Erilaiset koulutusohjelmat kuten Noste, License to Sell ja License to Help ovat osa arkeamme. Samoin on sisäinen mentorointiohjelma, jossa fonectalaiset asiantuntijat jakavat oman alansa syvätietoa nuoremmille kollegoille ja auttavat näin heitä kasvattamaan omaa osaamistaan.

Haluamme, että ihmiset viihtyvät Fonectalla ja tuovat myös oman persoonansa esiin. Saat olla oma itsesi, näkemystäsi ja osaamistasi arvostetaan, ja saat muokata tehtävästä oman näköisesi. Päivät ja työtehtävät vaihtelevat, muutos on jatkuvasti läsnä ja kehitämmekin siksi jatkuvasti sekä Fonectaa että palvelujamme. Monet asiakkaille tarjottavat digitaalisen myynnin ja markkinoinnin ratkaisut testataan ensin sisäisesti, ennen kuin tarjoamme niitä asiakkaillemme. Näin varmistamme, että asiakas saa varmasti parhaan hyödyn ostamastaan palvelusta. Fonectan menestyksen takana ovat menestyvät työntekijät. Katso, mitä fonectalaiset itse kertovat omasta työstään!

Vahva myyntiorganisaatio

Fonectalla on tunnettu vahvasta myyntiorganisaatiostaan ja -osaamisestaan. Meillä on maine Suomen kovimpana myyntitalona ja odotamme myyjiltämme myös hyviä tuloksia. Kun odotukset ovat kovat, meillä myynnin henkilökunnan kouluttamiseen ja kehittämiseen myös panostetaan. Fonecta Uni -ohjelman License to Sell -sertifikaatti takaa, että jokaisella myynnin ammattilaisella on osaaminen ja ymmärrys Fonectan laajasta digitaalisten palveluiden tuotevalikoimasta, ja kyky tarjota jokaiselle asiakkaalle aina juuri hänen yritykselleen ja tarpeisiinsa parhaiten sopiva ratkaisu.

Myyntiorganisaatiomme jakautuu puhelinmyyntiin ja käyntimyyntiin. Asiakkainamme ovat kaikki suomalaiset yritykset pienimmistä PK-yrityksistä aina kaikkein suurimpiin yrityksiin. Fonecta tarjoaa parhaat markkinoinnin ja myynnin ratkaisut kaikille näille yrityksille, jokaiselle oman tarpeensa mukaan – olipa kyse sitten yrityksen löytymisestäverkosta, kohdennetusta digitaalisesta mainonnasta, kotisivuista tai vaikkapa sosiaalisen median ratkaisuista. Suuryrityksille tarjoamme Suomen parhaat data- ja analytiikkapalvelut, sekä B2B- että B2C-sektoreille.