Alalta tekstiilipalvelut löytyi 2 tulosta paikkakunnalta Ylivieska.
Tarkenna tuloksia toimialan mukaan:
Etsitkö tahoa, joka toimittaisi pelipaidat urheiluseurallesi ja jolta hoituisi samalla kertaa paitojen brodeeraus? Onko kiikarissa kattavammin tekstiilejä myyvä taho esimerkiksi sisustusratkaisujen tai arki- ja työvaatteiden toiveeseen?

Alan yrityksistä löytyy tekstiilipainatus-taloja, jotka hoitavat painatukset, brodeeraukset ja vaatteiden myynnin. Näin tuotehankinta sekä nimikoinnit seuroille, järjestöille ja muille tahoille hoituvat kätevästi kaikki saman katon alta.

Osa toimijoista on erikoistunut puolestaan tekstiileiden ja mattojen toimituksiin hotelleille sekä terveydenhuollolle, kuten sairaaloille, vanhainkodeille ja hoitolaitoksille. Pesulat, mukaan lukien mattopesula, astuvat kuvaan, kun työvaatteista, matoista ja muista tekstiileistä on saatava puhtaankin puhtaampaa.

Alalta löytyy myös kangaskauppoja sekä yrityksiä, joiden osaaminen on teknisten kankaiden valmistuksessa. Ne tarjoavat tavallisesti esimerkiksi pressut ja suojapeitteet kuorma-autoihin, veneisiin sekä muihin vastaaviin kohteisiin.

Löydä kumppani, joka vastaa tarpeisiisi parhaiten!
NÄYTÄ KARTALLA