murupolku logo/Kaustinen/Siivouspalvelut/Siivouspalvelu kaustinen
Alalta siivouspalvelut löytyi 5 tulosta paikkakunnalta Kaustinen.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
Etsitkö yksityishenkilön yhteystietoja?
Kirjoita hakukenttään haettavan henkilön etu- ja sukunimi tai puhelinnumero. Voit tarkentaa hakua esimerkiksi kunnan tai kadun nimellä. Huomaathan että yksityishenkilötietojen näyttäminen vaatii kirjautumisen.
JRHR-kiinteistöhuolto
Visatie 8, 69600 KAUSTINENVisatie 8, 69600 KAUSTINEN
JHRH Kiinteistöhuolto tarjoaa siivouspalveluja ja kiinteistöjen huoltopalveluja Kaustisilla sekä myös Alavete...Lue lisää
Tutustu
Allaway Oy
Palvelee alueella KaustinenPalvelee alueella Kaustinen
Allaway Oy on suomalainen Allaway-keskuspölynimurijärjestelmiä ja Ufox-ilmankostuttimia valmistava yritys, jo...Lue lisää
Kaustisen Pesula Ky
Ullavantie 4, 69600 KAUSTINENUllavantie 4, 69600 KAUSTINEN
Kevät ja ikkunanpesu edessä? Etsi alueesi ammattilaiset, jotka suorittavat ikkunoiden pesut niin kodeissa kuin liiketiloissakin. Etsitkö luotettavaa ja ripeää kotisiivoojaa? Löydät ammattitaidolla palvelevat kotisiivousyritykset koko maan kattavasti Turusta Ouluun.

Siisteissä toimitiloissa viihtyvät niin henkilökunta kuin yrityksesi asiakkaatkin. Hyvin tehty toimistosiivous on tehokasta, mutta myös huomaamatonta, jotta asiakasyrityksessä työt hoituvat sujuvasti. Yrityssiivoukseen kuuluu siivouspalvelut kattavasti lattioiden vahauksista ja pöytien pyyhkimisestä, yleisten tilojen mattojen ja wc-tilojen käsipyyhkeiden vaihtamiseen.

Löydä lähin pesulasi! Kaipaako juhlapuku kemiallista pesua tai haluatko pesettää matot kätevästi pesulassa? Pesuloissa voi helposti pesettää tekstiilit, jotka on hankala pestä kotona.
NÄYTÄ KARTALLA