murupolku logo/Vantaa/Rakennusteollisuus/Rakennusteollisuus vantaa
Alalta rakennusteollisuus löytyi 6 tulosta paikkakunnalta Vantaa.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
Etsitkö yksityishenkilön yhteystietoja?
Kirjoita hakukenttään haettavan henkilön etu- ja sukunimi tai puhelinnumero. Voit tarkentaa hakua esimerkiksi kunnan tai kadun nimellä. Huomaathan että yksityishenkilötietojen näyttäminen vaatii kirjautumisen.
Bosch Rexroth Oy
Ansatie 6 B, 01740 VANTAAAnsatie 6 B, 01740 VANTAA
Olemme kone- ja rakennusteollisuuden yritysten kumppani ympäri maailmaa. Kehitämme turvallisia ja luonnonvaro...Lue lisää
Janus Oy
Palvelee alueella VantaaPalvelee alueella Vantaa
Janus Oy myy ja vuokraa teräskaarihalleja. Yritys sijaitsee Heinolassa, mutta toimitamme halleja ympäri Suome...Lue lisää
Tyly Technologies Oy
Vestrantie 2 B, 01750 VANTAAVestrantie 2 B, 01750 VANTAA
Koko Suomi rakentaa! Rakennusteollisuus kuuluu Suomen merkittävimpiin teollisuudenaloihin ja työllistäjiin. Ala kattaa niin rakennusliikkeet ja rakennusmateriaalivalmistajat kuin rakennuskoneiden, joilla kaikilla on oma tärkeä roolinsa rakennus- ja saneerausprojektien toteuttamisessa.

Etsitkö paikallista rakennuspalvelujen tarjoajaa tai betonielementtien valmistajaa? Yhteistyökumppanit kannattaa valita huolella – hyväksi havaitut toimijat on helppo ottaa mukaan myös seuraavaan projektiin. Entä edellyttääkö kohde louhintakoneiden käyttöä tai muita maanrakennuspalveluja? Hyvin tehdyt perustustyöt luovat kestävän pohjan koko rakennukselle.

Tarvitsitpa sitten laadukkaita rakennustarvikkeita, monipuolisia maalareita tai metalliteollisuuden rakennuspalveluja olet oikeassa paikassa. Hae alan ammattilaisia ja yrityksiä suoraan toimialan ja paikkakunnan mukaan, niin tavoitat helpoiten tarvitsemasi osaajat.
NÄYTÄ KARTALLA