murupolku logo/Jyväskylä/Baari/Pubit ja baarit jyväskylä
Alalta baari löytyi 39 tulosta paikkakunnalta Jyväskylä.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
Palokan Oluttupa
Matinmäentie 49, 40270 PALOKKAMatinmäentie 49, 40270 PALOKKA
Palokan Oluttussa on tarjolla mahtavia livemusiikki-iltoja, karaokea ja dj. Lisäinfoa kotisivuiltamme.Lue lisää
Pub Juoma
Kannaksenkatu 2, 40600 JYVÄSKYLÄKannaksenkatu 2, 40600 JYVÄSKYLÄ
Olemme yksityisomisteinen elävän musiikin pubi aivan keskustan tuntumassa. Olemme ylpeitä siitä, että saamme ...Lue lisää
Pub Kierre
Auvilankuja 2, 40740 JYVÄSKYLÄAuvilankuja 2, 40740 JYVÄSKYLÄ
Pub Kierre on Laajavuoren olohuone. Perjantaisin ja lauantaisin karaoke. Liigan jääkiekkopelit suorana. Pient...Lue lisää
Ravintola Mutka
Kauppakatu 35, 40100 JYVÄSKYLÄKauppakatu 35, 40100 JYVÄSKYLÄ
Pubeja ja baareja – katso miten Helsinki, Tampere, Turku ja Oulu tarjoavat parastaan! Houkuttelevatko ravintolalaivat, viihtyisät jazz-klubit, hyväntuuliset dartsi-baarit tai villit rock-klubit?

Menoa ja makua löytyy myös viinibaareista ja olutravintoloista ympäri Suomen. Vai onko valintasi maukas viskibaari? Kenties savunmakuisena ja ilman jäitä? Drinkkibaarit tarjoavat cooleimmat drinkit ja draiveimmat coctailit.

Laulattaako jo? Karaokeravintolat tarjoavat hyvän kanavan tuoda piilossa tai tiedossa olevia kykyjä esiin. Suuntaa yksin, kaksin ja porukalla karaokebaariin – yleisö on taattu!

Samanhenkistä seuraa löytyy myös urheiluravintolasta. Urheilun ystäviä hemmotellaan kauden parhaimmilla peleillä. Sporttibaarissa nautit urheilusta, hyvästä seurasta ja voitokkaista väkevistä. Tuopilla tavataan!
NÄYTÄ KARTALLA