Alalta parturi-kampaamo löytyi 14 tulosta paikkakunnalta Suomussalmi.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
SUODATA
Parturi-Kampaamo Heinin Hiushelmi
Jalonkaarre 3, 89600 SUOMUSSALMIJalonkaarre 3, 89600 SUOMUSSALMI
Heinin Hiushelmi on koko perheen hiuspaikka.Lue lisää
Tmi Anne Holappa
Kauppakatu 11, 89600 SUOMUSSALMIKauppakatu 11, 89600 SUOMUSSALMI
Parturikampaamo Mona
Keskuskatu 16, 89600 SUOMUSSALMIKeskuskatu 16, 89600 SUOMUSSALMI
Tarkenna tuloksia toimialan mukaan:
Uusi, upeampi hiuslook vai juhlakampaus tärkeään päivään? Tutustu kattavaan tarjontaan kampaamoja ja partureita, joiden ammattilaiset toteuttavat hiusten värjäykset, muotoonleikkaukset, kampaukset sekä muut toteutukset asiakkaan tyylin ja toiveiden mukaisesti.

Partureissa palvelevat miesten hiuksiin erikoistuneet asiantuntijat, jotka tarjoavat usein myös parranajo- ja muita partapalveluja. Parturikäynnin yhteydessä on hyvä päivittää paitsi hiustyyli, myös omille hiuksille sopivimmat hoito- ja muotoilutuotteet.

Kampaamoissa tunnetaan niin lyhyiden, keskipitkien kuin pitkien hiusten tyylit ja salat. Hiustenleikkaukset, -värjäykset sekä vaikkapa permanentit kehystävät kauniisti kasvoja ja tuovat parhaat puolesi esiin. Useimmissa kampaamoissa loihditaan myös upeita juhla- ja hääkampauksia! Kampaamopalvelujen lisäksi monet kampaamot tarjoavat erilaisia kauneudenhoitopalveluja.

Parturi-kampaamoista puolestaan löydät monipuolista osaamista niin naisten kuin miesten hiustyyleihin.

Kampaamot Turussa, permanentit Oulussa, parturit Joensuussa – etsi ja löydä oman paikkakuntasi parhaat hiusasiantuntijat!
NÄYTÄ KARTALLA