Alalta parturi-kampaamo löytyi 44 tulosta paikkakunnalta Pieksämäki.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
SUODATA
Etsitkö yksityishenkilön yhteystietoja?
Kirjoita hakukenttään haettavan henkilön etu- ja sukunimi tai puhelinnumero. Voit tarkentaa hakua esimerkiksi kunnan tai kadun nimellä. Huomaathan että yksityishenkilötietojen näyttäminen vaatii kirjautumisen.
Parturi-Kampaamo Soile Kolehmainen
Reslakuja 4, 76120 PIEKSÄMÄKIReslakuja 4, 76120 PIEKSÄMÄKI
Pieksämäen keskustassa palveleva Parturi-Kampaamo Soile Kolehmainen on tarjonnut osaavia hiuskäsittelyjä jo v...Lue lisää
Parturi-kampaamo City-Kutri
Kangaskatu 4, 76100 PIEKSÄMÄKIKangaskatu 4, 76100 PIEKSÄMÄKI
Parturi-Kampaamo City-Kutri tarjoaa monipuoliset parturi-kampaamopalvelut Pieksämäellä.Lue lisää
Parturi-Kampaamo Kauneuspiste Seija Heikkinen
Seunalantie 2, 76850 NAARAJÄRVISeunalantie 2, 76850 NAARAJÄRVI
Jo vuonna 1995 toimintansa aloittanut Parturi-Kampaamo Seikku palvelee asiakkaitaan Pieksämäen Naarajärvellä...Lue lisää
Tarkenna tuloksia toimialan mukaan:
Uusi, upeampi hiuslook vai juhlakampaus tärkeään päivään? Tutustu kattavaan tarjontaan kampaamoja ja partureita, joiden ammattilaiset toteuttavat hiusten värjäykset, muotoonleikkaukset, kampaukset sekä muut toteutukset asiakkaan tyylin ja toiveiden mukaisesti.

Partureissa palvelevat miesten hiuksiin erikoistuneet asiantuntijat, jotka tarjoavat usein myös parranajo- ja muita partapalveluja. Parturikäynnin yhteydessä on hyvä päivittää paitsi hiustyyli, myös omille hiuksille sopivimmat hoito- ja muotoilutuotteet.

Kampaamoissa tunnetaan niin lyhyiden, keskipitkien kuin pitkien hiusten tyylit ja salat. Hiustenleikkaukset, -värjäykset sekä vaikkapa permanentit kehystävät kauniisti kasvoja ja tuovat parhaat puolesi esiin. Useimmissa kampaamoissa loihditaan myös upeita juhla- ja hääkampauksia! Kampaamopalvelujen lisäksi monet kampaamot tarjoavat erilaisia kauneudenhoitopalveluja.

Parturi-kampaamoista puolestaan löydät monipuolista osaamista niin naisten kuin miesten hiustyyleihin.

Kampaamot Turussa, permanentit Oulussa, parturit Joensuussa – etsi ja löydä oman paikkakuntasi parhaat hiusasiantuntijat!
NÄYTÄ KARTALLA