murupolku logo/Parainen/Parturi-kampaamo/Parturi-kampaamo parainen
Alalta parturi-kampaamo löytyi 21 tulosta paikkakunnalta Parainen.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
Hair Unit Parainen
Satotie 2 A, 21600 PARAINENSatotie 2 A, 21600 PARAINEN
Nimensä mukaisesti Paraisilla sijaitseva parturi-kampaamo Hair Unit Parainen on toiminut paikkakunnalla vuode...Lue lisää
Henna Mellanen
Rantatie 18, 21600 PARAINENRantatie 18, 21600 PARAINEN
Mari Spets
Kauppiaskatu 22, 21600 PARAINENKauppiaskatu 22, 21600 PARAINEN
Tarkenna tuloksia toimialan mukaan:
Uusi, upeampi hiuslook vai juhlakampaus tärkeään päivään? Tutustu kattavaan tarjontaan kampaamoja ja partureita, joiden ammattilaiset toteuttavat hiusten värjäykset, muotoonleikkaukset, kampaukset sekä muut toteutukset asiakkaan tyylin ja toiveiden mukaisesti.

Partureissa palvelevat miesten hiuksiin erikoistuneet asiantuntijat, jotka tarjoavat usein myös parranajo- ja muita partapalveluja. Parturikäynnin yhteydessä on hyvä päivittää paitsi hiustyyli, myös omille hiuksille sopivimmat hoito- ja muotoilutuotteet.

Kampaamoissa tunnetaan niin lyhyiden, keskipitkien kuin pitkien hiusten tyylit ja salat. Hiustenleikkaukset, -värjäykset sekä vaikkapa permanentit kehystävät kauniisti kasvoja ja tuovat parhaat puolesi esiin. Useimmissa kampaamoissa loihditaan myös upeita juhla- ja hääkampauksia! Kampaamopalvelujen lisäksi monet kampaamot tarjoavat erilaisia kauneudenhoitopalveluja.

Parturi-kampaamoista puolestaan löydät monipuolista osaamista niin naisten kuin miesten hiustyyleihin.

Kampaamot Turussa, permanentit Oulussa, parturit Joensuussa – etsi ja löydä oman paikkakuntasi parhaat hiusasiantuntijat!
NÄYTÄ KARTALLA