murupolku logo/Asikkala/Majoitus/Majoitus asikkala
Alalta majoitus löytyi 19 tulosta paikkakunnalta Asikkala.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
Etsitkö yksityishenkilön yhteystietoja?
Kirjoita hakukenttään haettavan henkilön etu- ja sukunimi tai puhelinnumero. Voit tarkentaa hakua esimerkiksi kunnan tai kadun nimellä. Huomaathan että yksityishenkilötietojen näyttäminen vaatii kirjautumisen.
Aurinkoranta Lomamökit
Laitorannantie 34, 17200 VÄÄKSYLaitorannantie 34, 17200 VÄÄKSY
Aurinkorannassa voit viettää virkistävän ja rentouttavan loman tai juhlia ikimuistoisesti elämäsi tärkeitä as...Lue lisää
Salonsaaren Lomakylä
Halkoniementie 88, 17200 VÄÄKSYHalkoniementie 88, 17200 VÄÄKSY
Salonsaaren Lomakylä on viehättävä lomanviettopaikka ympäri vuoden ja sen sijainti Asikkalan kunnassa Päijän...Lue lisää
Vääksyn Kesä Osuuskunta
Jyväskyläntie 310, 17200 VÄÄKSYJyväskyläntie 310, 17200 VÄÄKSY
Vesivehmaan Autohuolto Ky
Joenkulmantie 2, 17130 VESIVEHMAAJoenkulmantie 2, 17130 VESIVEHMAA
1
2
Mukava majoitus takaa onnistuneen matkan. Valitse hyvin palveleva hotelli tai kodikas majatalo reittisi varrelta. Olipa kyseessä liikematka, reppureissu tai rentoutumisloma, laajasta valikoimasta löytyy varmasti tarpeisiisi sopiva vaihtoehto.

Hostellit ja retkeilymajat tarjoavat edullista majoitusta perheille, ryhmille ja yksittäisille vieraille. Jos etsit yöpymispakkaa pidemmäksi ajaksi, tilava ja kalustettu huoneistohotelli on erinomainen vaihtoehto. Paikalliseen elämänmenoon pääset tutustumaan bed and breakfast -aamiaismajoituksessa, joka sisältää sekä pedin että puuron.

Hotellien ravintolat tunnetaan runsaista aamiaisistaan ja herkullisista ruoistaan. Hemmottele itseäsi hyvällä ruoalla ja tutustu hotellin yhteydessä toimiviin ravintoloihin, jotka palvelevat ympäri Suomen.
NÄYTÄ KARTALLA