Alalta lemmikkieläimet löytyi 26 tulosta paikkakunnalta Tampere.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
SUODATA
Prima Pet Premium Oy
Kolismaankatu 5, 33300 TAMPEREKolismaankatu 5, 33300 TAMPERE
Prima Pet Premium on lemmikkieläinruokien ja -tarvikkeiden valmistuttaja, maahantuoja ja tukkuliike, joka sij...Lue lisää
Lemmikkijuttu / Zoopet.fi
Enqvistinkatu 7, 33400 TAMPEREEnqvistinkatu 7, 33400 TAMPERE
Tervetuloa palvelevaan lemmikkiliikkeeseen Tampereen Lielahteen. Myymälästämme löydät tarvikkeiden ja ruokien...Lue lisää
1
2
Haaveissa lemmikki? Kenties akvaario tai hieman pörröisempi pikku piipertäjä? Tällöin kannattaa kiertää alueen lemmikkieläinliikkeitä.

Niistä saat myös lemmikkien hoidossa tarvittavat tuotteet, kuten koiranruoka- ja muut koiratarvikkeet, akvaariotarvikkeet sekä muut lemmikkieläintarvikkeet. Trimmaus kuuluu niin ikään monen liikkeen palveluihin. Useasta kaupungista löytyy enemmän kuin yksi eläinkauppa, joten tarjontaa riittää.

Jos unelmissa on uskollinen ystävä, on kennel tällöin oikea paikka. Mieti, millainen rotu olisi sinulle sopivin ja etsi sen kasvattajia Suomesta. Kannattaa tiedustella, milloin koiranpentuja olisi sinua kiinnostavalta kasvattajalta saatavilla.

Kun koira ja kissa tai muut lemmikkieläimet kaipaavat puolestaan hoitoa ja huolenpitoa, etsi käsiisi eläinlääkäri tai eläinhoitola.

Katso, mitä kaikkia tuotteita ja palveluja alalta löytyy!
NÄYTÄ KARTALLA