Alalta leipomo löytyi 5 tulosta paikkakunnalta Leppävirta.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
SUODATA
Etsitkö yksityishenkilön yhteystietoja?
Kirjoita hakukenttään haettavan henkilön etu- ja sukunimi tai puhelinnumero. Voit tarkentaa hakua esimerkiksi kunnan tai kadun nimellä. Huomaathan että yksityishenkilötietojen näyttäminen vaatii kirjautumisen.
Kukka- ja Hautauspalvelu Tirkkonen Oy
Kievarinkatu 11, 79100 LEPPÄVIRTAKievarinkatu 11, 79100 LEPPÄVIRTA
Kukka- ja Hautauspalvelu Tirkkonen Oy (entinen Kukka ja Hautaus Thitz) aloitti maaliskuussa 2018 toimintansa ...Lue lisää
Leppäleipä Oy
Savonkatu 35, 79100 LEPPÄVIRTASavonkatu 35, 79100 LEPPÄVIRTA
Malviala Group Oy
Ryöpänrannantie 25 A, 79100 LEPPÄVIRTARyöpänrannantie 25 A, 79100 LEPPÄVIRTA
Tarkenna tuloksia toimialan mukaan:
Tuoreen pullan tuoksu johdattaa sinut Suomen suosituimpien leipomoiden äärelle. Paikalliset leipurit tuntevat suussasulavien makunautintojen reseptit ja tietävät, miten asiakkaat hurmataan. Konditorioissa valmistuvat herkulliset leivonnaiset ja uunituoreet leivät arjen ja juhlan hetkiin.

Kakku on juhlapöydän kruunu, joka kerää katseet ja vie kielen mennessään. Saisiko olla makea ja marjaisa täytekakku vai klassinen voileipäkakku? Makuja on monia, ja niin on kakkujakin. Hääjuhlaan sopii näyttävä ja yksilöllinen hääkakku.

Istahda hetkeksi alas, sillä leipomon kahvila tarjoaa laajan valikoiman vastaleivottuja leipomotuotteita. Oletko järjestämässä juhlia? Pitopalvelu valmistaa toiveidesi mukaiset juhlatarjoilut.
NÄYTÄ KARTALLA