Alalta kukkakauppa löytyi 12 tulosta paikkakunnalta Pietarsaari.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
SUODATA
Etsitkö yksityishenkilön yhteystietoja?
Kirjoita hakukenttään haettavan henkilön etu- ja sukunimi tai puhelinnumero. Voit tarkentaa hakua esimerkiksi kunnan tai kadun nimellä. Huomaathan että yksityishenkilötietojen näyttäminen vaatii kirjautumisen.
Sundin Puutarhakeskus, Sunds Trädgårdscenter
Kytömäentie 66, 68660 PIETARSAARIKytömäentie 66, 68660 PIETARSAARI
Puutarhakeskuksemme Pietarsaaressa on keidas tuoksuja ja silmäniloa tulvillaan. Puutarhakeskus on toimintamme...Lue lisää
Kukka/Blomstudio Noir Cavalliere
Perämiehenkatu 1, 68600 PIETARSAARIPerämiehenkatu 1, 68600 PIETARSAARI
Pietarsaaressa palveleva kukkamyymälä Kukka/Blomstudio Noir Cavalliere on asiantunteva kukkakauppa, jonka mon...Lue lisää
Korsnäs Blomster- och Begravningstjänst
Palvelee alueella PietarsaariPalvelee alueella Pietarsaari
Korsnäs Blomster- och Begravningstjänst Kb begravningsbyrå hjälper dig med alla begravningsarrangemang.Lue lisää
Mistä löytyisi lähin kukkakauppa tai kukkakioski? Etsitkö kukkakauppaa Helsingin Ullanlinnasta, Lauttasaaresta tai Malmilta. Löydä helposti ja nopeasti kukkakioski Vaasasta tai Kajaanista.

Täyden palvelun kukkakaupat palvelevat ilossa ja surussa. Ammattitaitoinen floristi loihtii kauniit hääkukat, kuten morsiuskimput ja vieheet sekä sitoo hautajaiskukat. Osaava henkilökunta auttaa mielellään valitsemaan sopivat kukat kukkavihkoon.

Haluatko yllättää puolisosi, ystäväsi tai isoäitisi kukkalähetyksellä. Kukkakauppojen tarjoama kukkavälitys on helppo tapa välittää onnittelut, piristää päivää tai kertoa, että "ajattelen sinua". Kukkakauppojen valikoimasta löydät myös iloiset onnittelukortit, kauniit adressit sekä erilaiset yllätykselliset lahjatavarat tarpeesi mukaan.
NÄYTÄ KARTALLA