murupolku logo/Riihimäki/Kahvila/Kahvila riihimäki
Alalta kahvila löytyi 18 tulosta paikkakunnalta Riihimäki.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
Etsitkö yksityishenkilön yhteystietoja?
Kirjoita hakukenttään haettavan henkilön etu- ja sukunimi tai puhelinnumero. Voit tarkentaa hakua esimerkiksi kunnan tai kadun nimellä. Huomaathan että yksityishenkilötietojen näyttäminen vaatii kirjautumisen.
Tutustu
Valkeakosken ammattiopisto
Palvelee alueella RiihimäkiPalvelee alueella Riihimäki
Valkeakosken ammattiopisto järjestää monialaista perustutkintokoulutusta, ammatti- ja erikoisammattitutkintok...Lue lisää
Kaarlonkadun Huolto Oy
Kaarlonkatu 1, 11100 RIIHIMÄKIKaarlonkatu 1, 11100 RIIHIMÄKI
Olemme luotettava huoltoasema Riihimäellä, josta saat mm. erilaiset huoltopalvelut, varaosat ja autonpesupalv...Lue lisää
Ravintola Asema X
Asema-aukio 1, 11130 RIIHIMÄKIAsema-aukio 1, 11130 RIIHIMÄKI
Olemme supistaneet toimintamme toistaiseksi vallitsevan poikkeutilan vuoksiLue lisää
Leipomo Kaneli Ky
Ruotsinkatu 5, 11120 RIIHIMÄKIRuotsinkatu 5, 11120 RIIHIMÄKI
Kettu & Raparperi
Nurmelantie 30, 11120 RIIHIMÄKINurmelantie 30, 11120 RIIHIMÄKI
Löydä sinua lähin palveleva kahvila missä ja milloin vain! Etsitpä sitten kahvilaa Kajaanista, Leipomoa Loviisasta, konditoriaa keskustasta tai ravintolaa rannasta. Vai onko suunnitelmissasi kenties häät tai muu perhejuhla ja etsit ammattitaitoista pitopalvelua?

Suurimpien kaupunkien tarjoamasta laajasta kahviloiden ja ravintoloiden joukosta löydät varmasti omaan makuusi sopivan vaihtoehdon. Voit löytää myös uusia tuttavuuksia, vaikkapa boheemin kahvilan Helsingin Kalliosta tai makoisan lounasravintolan Länsi-Pasilasta.

Maakuntien sympaattiset lounas-kahvilat taas tarjoavat herkullisten kahvileipien lisäksi kiireettömän ilmapiirin ja perinteistä kotilounasruokaa. Aurinkoiset rantaravintolat löydät Naantalista ja tunnelmalliset tupakahvilat Kuusamosta. Etsi, klikkaa ja nauti!
NÄYTÄ KARTALLA