Alalta kahvila löytyi 19 tulosta paikkakunnalta Pietarsaari.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
SUODATA
Etsitkö yksityishenkilön yhteystietoja?
Kirjoita hakukenttään haettavan henkilön etu- ja sukunimi tai puhelinnumero. Voit tarkentaa hakua esimerkiksi kunnan tai kadun nimellä. Huomaathan että yksityishenkilötietojen näyttäminen vaatii kirjautumisen.
Robert's Coffee
Rådhusgatan 7, 68600 PIETARSAARIRådhusgatan 7, 68600 PIETARSAARI
Maistuvat kahvit ja kahvipullat, suolaiset ja makeat Pietarsaaressa.Lue lisää
Leipomo Fredrika
Vaunusepäntie 6 B, 68660 PIETARSAARIVaunusepäntie 6 B, 68660 PIETARSAARI
Pietarsaaressa sijaitseva Fredrika Leipomo leipoo ja tarjoaa asiakkailleen herkullisen valikoiman suussasulav...Lue lisää
Roger's Coffee
Markusholmantie 58, 68600 PIETARSAARIMarkusholmantie 58, 68600 PIETARSAARI
Pietarsaaressa sijaitseva Roger's Coffee on tunnelmallinen kahvila ja kahvialan yritys, jonka valikoimista lö...Lue lisää
St1 Kronoby
PIETARSAARIPIETARSAARI
1
2
Löydä sinua lähin palveleva kahvila missä ja milloin vain! Etsitpä sitten kahvilaa Kajaanista, Leipomoa Loviisasta, konditoriaa keskustasta tai ravintolaa rannasta. Vai onko suunnitelmissasi kenties häät tai muu perhejuhla ja etsit ammattitaitoista pitopalvelua?

Suurimpien kaupunkien tarjoamasta laajasta kahviloiden ja ravintoloiden joukosta löydät varmasti omaan makuusi sopivan vaihtoehdon. Voit löytää myös uusia tuttavuuksia, vaikkapa boheemin kahvilan Helsingin Kalliosta tai makoisan lounasravintolan Länsi-Pasilasta.

Maakuntien sympaattiset lounas-kahvilat taas tarjoavat herkullisten kahvileipien lisäksi kiireettömän ilmapiirin ja perinteistä kotilounasruokaa. Aurinkoiset rantaravintolat löydät Naantalista ja tunnelmalliset tupakahvilat Kuusamosta. Etsi, klikkaa ja nauti!
NÄYTÄ KARTALLA