murupolku logo/Kajaani/Kahvila/Kahvila kajaani
Alalta kahvila löytyi 18 tulosta paikkakunnalta Kajaani.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
Etsitkö yksityishenkilön yhteystietoja?
Kirjoita hakukenttään haettavan henkilön etu- ja sukunimi tai puhelinnumero. Voit tarkentaa hakua esimerkiksi kunnan tai kadun nimellä. Huomaathan että yksityishenkilötietojen näyttäminen vaatii kirjautumisen.
Herkku Tornado
Sotkamontie 20, 87300 KAJAANISotkamontie 20, 87300 KAJAANI
Herkku Tornadosta löydät syötävää pieneen ja suureen nälkään. Lue ruokalista kotisivuiltamme. Samalla käynnil...Lue lisää
Air Café
Lentokentäntie, 87850 PALTANIEMILentokentäntie, 87850 PALTANIEMI
Ateriapalvelu Air Cafe toimittaa maukkaat ateriat pienissä ja suuremmissa erissä. Lentokenttäravintolan puole...Lue lisää
Kahvila Onnikka Oy
Asemakatu 9, 87100 KAJAANIAsemakatu 9, 87100 KAJAANI
1
2
Löydä sinua lähin palveleva kahvila missä ja milloin vain! Etsitpä sitten kahvilaa Kajaanista, Leipomoa Loviisasta, konditoriaa keskustasta tai ravintolaa rannasta. Vai onko suunnitelmissasi kenties häät tai muu perhejuhla ja etsit ammattitaitoista pitopalvelua?

Suurimpien kaupunkien tarjoamasta laajasta kahviloiden ja ravintoloiden joukosta löydät varmasti omaan makuusi sopivan vaihtoehdon. Voit löytää myös uusia tuttavuuksia, vaikkapa boheemin kahvilan Helsingin Kalliosta tai makoisan lounasravintolan Länsi-Pasilasta.

Maakuntien sympaattiset lounas-kahvilat taas tarjoavat herkullisten kahvileipien lisäksi kiireettömän ilmapiirin ja perinteistä kotilounasruokaa. Aurinkoiset rantaravintolat löydät Naantalista ja tunnelmalliset tupakahvilat Kuusamosta. Etsi, klikkaa ja nauti!
NÄYTÄ KARTALLA