murupolku logo/Pudasjärvi/Asunnot/Isännöinti asunnot pudasjärvi
Alalta asunnot löytyi 2 tulosta paikkakunnalta Pudasjärvi.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
Kiinteistöneliö Antti Lehto Oy
Kauppatie 5, 93100 PUDASJÄRVIKauppatie 5, 93100 PUDASJÄRVI
Olemme saaneet menestyksekkäästi palvella asiakkaita asunto- ja loma-asuntokaupoissa Pudasjärvellä jo vuodest...Lue lisää
Tutustu
Kiinteistö Oy Kummatti
Palvelee alueella PudasjärviPalvelee alueella Pudasjärvi
Kiinteistö Oy Kummatti on Raahen kaupungin alueella huoneistonvuokraustoimintaa harjoittava osakeyhtiö, jolla...Lue lisää
Onko kiikareissasi viihtyisä vuokra-asunto, harkitsetko asunnon myyntiä vai suunnitteletko muuttoa senioriasuntoon? Avuksi kannattaa ottaa paikalliset kiinteistönvälittäjät ja kiinteistönvälitystoimistot, jotka tuntevat alueen asuntotilanteen ja tarjoavat toimivia ratkaisuja niin omistus- kuin vuokra-asunnon etsimiseen kuin nykyisen kotisi myyntiin.

Asuntokauppa käy ja vuokra-asunnot saavat uusia asukkaita hyvässä tahdissa ympäri vuoden, joten nopeus on valttia. Kun otat yhteyttä alueesi kiinteistönvälittäjiin jo hyvissä ajoin, voit löytää myytävät ja vuokra-asunnot sekä muut kiinnostavat asunto- ja kiinteistökohteet ensimmäisten joukossa.

Tutustu asunto- ja kiinteistöalan yrityksiin toimialoittain tai hae suoraan oman paikkakuntasi toimijat – uusi koti odottaa!
NÄYTÄ KARTALLA