murupolku logo/Siilinjärvi/Hieronta/Hieronta siilinjärvi
Alalta hieronta löytyi 23 tulosta paikkakunnalta Siilinjärvi.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
Sport & Spa Hotel Vesileppis
Palvelee alueella SiilinjärviPalvelee alueella Siilinjärvi
Sport & Spa Hotel Vesileppis sijaitsee kauniin luonnon ympäröimänä lähellä hienoja harrastusmahdollisuuks...Lue lisää
Yrttimeri
Palvelee alueella SiilinjärviPalvelee alueella Siilinjärvi
Yrttimeri tarjoaa ammattitaitoisia palveluita Maaningalla ja Siilinjärvellä. Palvelutarjonnasta löytyy klassi...Lue lisää
Pieni Hieronta Paikka
Nilsiäntie 892 lt., 71840 KUUSLAHTINilsiäntie 892 lt., 71840 KUUSLAHTI
Tmi Riikka Salmela
Kuiluntie 3, 71800 SIILINJÄRVIKuiluntie 3, 71800 SIILINJÄRVI
Vaivaako sinua jatkuva hartiakipu tai kiusaako selkävaivat? Etsitkö apua rasituksen tuomiin kiputiloihin? Löydä lähin koulutettu hieroja ja saat nopeasti avun ongelmiin. Hieronta auttaa erilaisiin kehon kiputiloihin kun lihasjännitys lieventyy ja verenkierto paranee.

Koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattilainen, joka hoitaa erilaisia liikuntaelimistön vaivoja aina pienistä säryistä laajempiin, liikkumista haittaaviin vaivoihin. Hierojalla käyminen myös lieventää stressiä, rauhoittaa keskushermostoa ja rentouttaa. Hierontapalveluihin voi sisältyä myös kinesioteippaus ja jäsenkorjaus.

Urheiluhieronta soveltuu nimestä huolimatta muillekin kuin urheilijoille, sen tavoitteena on rasituksesta palautuminen, kiputilojen ja lihasjäykkyyksien hoitaminen ja liikkuvuuden ylläpitäminen. Urheiluhieroja soveltaa työssään klassista hierontaa, ottaen urheilulajin ja harjoittelun erityisvaatimukset.

Varaa aika lähimmälle hierojalle jo tänään!
NÄYTÄ KARTALLA