Alalta hieronta löytyi 19 tulosta paikkakunnalta Raasepori.
Vain nyt auki olevat
Avoinna nyt
SUODATA
Hermoratahieroja M.Onerva
Lövöntie 120, 10710 SNAPPERTUNALövöntie 120, 10710 SNAPPERTUNA
Hermoratahieronta on kokonaisvaltaista ääreishermoston kuntoutusta, jolla saadaan apua moniin vaivoihin. Herm...Lue lisää
Raseborgs Fysioterapi Ab
Bryggerigatan 13, 10600 EKENÄSBryggerigatan 13, 10600 EKENÄS
Raseborgs Fysioterapi / Raaseporin Fysioterapia on 20 vuotta alalla toiminut yritys. Tiloissamme toimii 10 fy...Lue lisää
Samran Thai-Massage Hieronta
Formansallén 2, 10600 EKENÄSFormansallén 2, 10600 EKENÄS
Thomasson Rabbe
Itäinen Rantakatu 4 bst. 2, 10600 TAMMISAARIItäinen Rantakatu 4 bst. 2, 10600 TAMMISAARI
1
2
Vaivaako sinua jatkuva hartiakipu tai kiusaako selkävaivat? Etsitkö apua rasituksen tuomiin kiputiloihin? Löydä lähin koulutettu hieroja ja saat nopeasti avun ongelmiin. Hieronta auttaa erilaisiin kehon kiputiloihin kun lihasjännitys lieventyy ja verenkierto paranee.

Koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattilainen, joka hoitaa erilaisia liikuntaelimistön vaivoja aina pienistä säryistä laajempiin, liikkumista haittaaviin vaivoihin. Hierojalla käyminen myös lieventää stressiä, rauhoittaa keskushermostoa ja rentouttaa. Hierontapalveluihin voi sisältyä myös kinesioteippaus ja jäsenkorjaus.

Urheiluhieronta soveltuu nimestä huolimatta muillekin kuin urheilijoille, sen tavoitteena on rasituksesta palautuminen, kiputilojen ja lihasjäykkyyksien hoitaminen ja liikkuvuuden ylläpitäminen. Urheiluhieroja soveltaa työssään klassista hierontaa, ottaen urheilulajin ja harjoittelun erityisvaatimukset.

Varaa aika lähimmälle hierojalle jo tänään!
NÄYTÄ KARTALLA